Normális, hogy nagyon vágyom a szerelemre? Mióta leírtam erről a gondoloataimat, érzéseimet, mintha valami megváltozott volna.
Sziasztok!
Kérlek valaki komolyan le tudná írni a véleményét? Ez egy jel? Vagy csak bebeszélem magamnak?
Mióta leírtam erről mindent a naplómba, azóta folyamatosan (szerintem) a nagy Ő-vel álmodom, aki mindig más-más ember az ismeretségi körömből. Van, amikor az álmom minden egyes részére emlékszem, az arcokra is, csak arra nem, hogy a (lehetséges) szerelmem arca milyen volt. Fura, mert eddig is részletesen elmékeztem az álmaiból mindenre.
Eddig nem nagyon voltak hosszabb, mélyebb kapcsolataim. Ezért van mind ez?
Köszönöm a válaszokat! Tényleg nagyon kíváncsi vagyok! Pl. A barátnőm szerint ez egy jel vagy ilyesmi...
A szerelem egy megszállottsági állapot, nem annyira pozitív, mint amit a filmekben mutatnak. A szeretet teljesen más, tudatos dolog.
Én sem vágyom szerelemre és szerintem teljesen normális.
Velem is hasonló van. Néha álmodok egy lánnyal. Volt mikor tudtam róla mindent, de mikor felkeltem egyből törlődött az egész.
Elég bosszantó dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!