Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a férfiak...

Az igaz, hogy a férfiak többsége nem kap egyetlen matchet sem Tinderen?

Figyelt kérdés
Ez mitől lehet? Sokkal több a férfi? Vagy a női igények elszálltak?
2022. márc. 27. 22:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:

Hát, úgy látom az értő olvasás az biztos nem lesz az "értéked"

Mondom a szerénység nem azt jelenti, hogy elhallgatod az értékeid. A szerénység azt jelenti, ha az érdemeid esetleg kicsinyíted, azért, hogy a másik pl. ne érezze magát kevésnek. De, elhallgatni azt, hogy pl. kedves az ember, azt nem kell. Nyilván ezek a dolgok tapasztalati úton működnek, ettől még lehet rá utalni. Ha ezt nem érted meg, nem fogod fel, vagy nem akarod esetleg, akkor nem neked való az online társkeresés.

Ezenkívül nem tartom kizártnak, hogy, amit te szerénységnek nevezel, azt valójában egy önbizalomhiány táplál.

2022. márc. 30. 12:48
 32/44 anonim válasza:

25.

"1-2x regisztráltam oda, csupán felmérni, hogy mi megy ott, minden alkalommal napi 5-10 likeot kaptam, pedig kép sem volt kint, csak 1-2 meme."

Te

a, Vagy baromira nagy hazudozó vagy ( mivel a rendszer valószinűleg nem is enged be kamu fotóval)

B, Kamu hölgyeket dobott neked a rendszer

2022. márc. 30. 23:55
 33/44 Gymnospermatophyta válasza:
32: De, beenged. Nem muszáj feltölteni olyan képet, amin te vagy. Maximum nem lesz igazolt a profilod. De csomó tájképes, fekete képes vagy épp meme-s csaj van fenn (és valószínűleg nem csak csaj).
2022. márc. 31. 04:13
 34/44 anonim válasza:

insideout

Miért hazudsz?!??

Regisztráltam Mémképpel és 0 Match!

2022. márc. 31. 17:37
 35/44 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem amikor belépek miért mindig ugyanaz a csaj van az első képen, pedig már likeoltam 10-szer. És ugyanazokat dobja be akiket már lájkoltam.
2022. márc. 31. 17:46
 36/44 anonim válasza:

34

Nem mondtam, hogy bármilyen jó. Azt hiszitek, hogy van valami titkos recept, és akkor se humorérzék nem kell, sem intelligencia?

2022. ápr. 1. 11:16
 37/44 A kérdező kommentje:

36

A mai nőknek nem kell. Csak külső, tűnj menőnek, arrogánsnak, divatosnak.

2022. ápr. 1. 11:34
 38/44 anonim válasza:

36.

insideout

Szerintem hazudsz!

2022. ápr. 1. 12:57
 39/44 Gymnospermatophyta válasza:
37: Ez nem igaz. Biztosan vannak olyan nők is. De ez a "mai nők" egyáltalán nem igaz mindenkire.
2022. ápr. 1. 19:12
 40/44 anonim válasza:

37, mit jelent a "mai nők"? Ha én, a magam 40+ évével az vagyok, akkor cáfolom :) Sőt, kifejezetten ellenszenvesnek tartom a divatos, arrogáns, menő fickókat.

Az viszont tény, hogy vannak fenn olyanok, akik csak tájképet vagy valami színész képét, esetleg állatot (??) raknak fel saját kép helyett. Az elején volt, hogy lájkoltam ilyet, de aztán rájöttem, hogy felesleges. Aki nem vállalja fel az arcát, annak nyilván van valami titkolnivalója. Arra meg van másik, szakosodott társkereső :)

2022. ápr. 1. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!