Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a férfiak...

Az igaz, hogy a férfiak többsége nem kap egyetlen matchet sem Tinderen?

Figyelt kérdés
Ez mitől lehet? Sokkal több a férfi? Vagy a női igények elszálltak?
2022. márc. 27. 22:32
1 2 3 4 5
 1/44 Mojjo válasza:

A férfiak mondjuk szerintem eleve nem tindereznek, mert képesek maguknak offline, a való életben is csajt találni.

De biztos lehetsz benne, hogy még a maradék, tinderre szoruló hímnemű többsége is kap matchet. Az más kérdés, hogy utána fog-e tudni bármit kezdeni a dologgal.

És természetesen köszönjük az újabb napiincel kérdést.

2022. márc. 27. 22:37
 2/44 A kérdező kommentje:

1

Most látom rossz helyre írtam. Itt nincs kegyelem incelekkel szemben :)

2022. márc. 27. 22:37
 3/44 A kérdező kommentje:
Én egyébként jobbra húztam az összes lányt Tinderen és egyetlen matchet sem kaptam. Ez annyit tesz, hogy csúnya vagyok nagyon?
2022. márc. 27. 22:40
 4/44 Mojjo válasza:

@2: Nafene, csak nem beérett a kategória fórumozói munkájának gyümölcse? :)

Amúgy gyanús vagy te nekem. Meglepően töknormálisan reagáltál, biztos, hogy incel vagy? Ha társaiddal ellentétben nem vagy szociálisan egysejtű, életképtelen és főleg teljesen agyhalott, akkor ne merülj el saját magad incelként definiálásában, pláne ne merülj el az incelek szokásos kifogáskeresésében és menni fog a csajozás, max kell hozzá pár pofáraesés meg jó adag kitartás - de ez mindenkivel így van. Szóval hajrá, ezeket a kérdéseket, meg felejtsd el :)

Aztán ha átlag incel vagy, akkor sorry, vedd úgy, hogy nem szóltam.

2022. márc. 27. 22:44
 5/44 Mojjo válasza:

@3: Vagy nagyon béna leírást adtál magadról, vagy nincs szerencséd, vagy szar a fotó, amit feltettél, bármi.

Az incelek 99,999%-a nem azért nem talál párt magának, mert csúnya, hanem mert szociálisan totálisan zokni, agyilag meg még annál is jobban.

2022. márc. 27. 22:46
 6/44 anonim válasza:

Amúgy csak trollkodás szintjén miért nem csinálsz magadnak egy olyan tinderes profilt, ahol minden baromságot megadsz magadról totál random adatokkal?

Utána max csodálkoznál egyet, ha lenne olyan csaj, aki pozitívan értékelné. (#Just4Science) :,D

2022. márc. 27. 23:15
 7/44 anonim válasza:
Kapok, de nem írnak vissza. Élőben meg kva bunkók. Ha rájuk nézek, már meg vannak sértődve.
2022. márc. 27. 23:39
 8/44 A kérdező kommentje:

7

De az brutál teljesítmény, hogy egyet sem kapok. Pedig azt hittem, hogy jobban kinéző vagyok.

Egyébként ez az, a többség ösztönlény.

2022. márc. 27. 23:46
 9/44 Gymnospermatophyta válasza:

Biztos, hogy több fenn a férfi szerintem. De az, hogy mindenkit jobbra húzol és senkitől nem kapsz (mondjuk nem tudom mennyi ideje próbálkozol) úgy, hogy szerinted nem nézel ki rosszul, az érdekes. Lehet, hogy valóban nem a legjobbak a képek vagy a leírásodban van valami gebasz (ha van).

Nekem csak az a bajom, hogy ritkán látok olyat aki valóban bejön. Ha pedig match-elek, azt se olyannal akikkel valóban kéne. :)

2022. márc. 28. 01:08
 10/44 anonim válasza:
Hát én nőként sem látok sok jót a Tinderben. Vannak matcheim, de szinte senki nem ír rám. Aki mégis, az vagy csak dugni akar, vagy 100 km-re lakik, vagy kiderül róla, hogy kukásautón dolgozik és fogatlan 😂
2022. márc. 28. 06:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!