Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ez mi lehet a Facebookon?

Ez mi lehet a Facebookon?

Figyelt kérdés

Miért jelölgetnek Facebookon 5percenként idegen emberek, már lassan 2 napja? Teljesen kikészülök ettől, folyton tele van a kijelzőm akárhányszor ránézek, és most már üzenetet is küldenek ismerkedés céljából. Most tartok kb 500-600 jelölésnél.

Már beállítottam, hogy ismerősök ismerősei jelöljenek, de ugyanúgy jelölnek.

Megőrülök. Járt már valaki így? Tudna valaki ebben segíteni?

Nagyon köszönöm előre is!

Nő/40

#Facebookprobléma
2022. márc. 27. 21:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Biztos nagyon kapós vagy.
2022. márc. 29. 01:45
 12/13 anonim válasza:

Velem ilyen utoljára akkor történt amikor az egyik ismerősöm facebookját "feltörték", aztán az összes ismerőse, beleértve engem is felkerült valamiféle spam listára, aztán onnantól kezdve körülbelül naponta több százan jelöltek be (persze mindegyik indiai meg arab volt)

Én meg poénból elfogadtam az összeset, mert hát miért ne, a profilomon amúgy is minden privátba volt rakva, mire rá két napra zárolták a fiókomat a ToS megszegéséért, én meg néztem hogy mi a jóisten

2022. ápr. 17. 15:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Milyen spam listára lehet kerülni? Én azt hittem, csak az e-maileknél van ilyen hogy Spam... Nálam is többszázan jelöltek naponta... Mondom ez nem normális szitu...
2022. ápr. 19. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!