Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ez mi lehet a Facebookon?

Ez mi lehet a Facebookon?

Figyelt kérdés

Miért jelölgetnek Facebookon 5percenként idegen emberek, már lassan 2 napja? Teljesen kikészülök ettől, folyton tele van a kijelzőm akárhányszor ránézek, és most már üzenetet is küldenek ismerkedés céljából. Most tartok kb 500-600 jelölésnél.

Már beállítottam, hogy ismerősök ismerősei jelöljenek, de ugyanúgy jelölnek.

Megőrülök. Járt már valaki így? Tudna valaki ebben segíteni?

Nagyon köszönöm előre is!

Nő/40

#Facebookprobléma
2022. márc. 27. 21:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
Xddddd
2022. márc. 27. 21:33
 2/13 anonim válasza:
Nem került ki rólad esetleg meztelen kép a netre? Nézz fel a napiszarra.
2022. márc. 27. 21:51
 3/13 anonim válasza:
Csak egy troll, hagyjad már xd
2022. márc. 27. 21:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem gondolom. Hogy tudom ezt csekkolni?
2022. márc. 27. 21:54
 5/13 anonim válasza:

Ha senkit sem jelölsz vissza, akkor előbb-utóbb elfogynak a "variációk" az ismerősök ismerősei közül.

Lehet, hogy sokáig fog tartani, de megéri... :,D

2022. márc. 27. 23:00
 6/13 anonim válasza:
Állítsd be magadat, hogy kapcsolatban vagy, meg ha egy darabig senki nem tud jelölni attól se dől össze a világ.
2022. márc. 28. 06:29
 7/13 A kérdező kommentje:

Most már sokadjára olvasom, kommentként, hogy troll????

Jó lenne, ha befejeznéd ezeket a kommenteket, mert igenis valós probléma, amit kiírtam!

Nem igazolok senkit vissza, nem is ismerem őket. De nagyon ijesztő, ami történik, és az is, hogy rám írogatnak. Remélem befejeződik most már…..

2022. márc. 28. 06:29
 8/13 anonim válasza:

Sokadjára? Én csak egyszer olvastam, a 3-as válaszban.

De mi a gond azzal, hogy beállítod egy darabig senki ne tudjon jelölni ismerősnek, illetve van olyan beállítás is, hogy akit nem ismersz annak üzenete egy másik mappában landol. Fotóidat is esetleg el tudnád rejteni, hogy csak te és az ismerőseid lássák.

2022. márc. 28. 06:37
 9/13 A kérdező kommentje:

Több írás alatt is olvastam, már hogy troll, nem csak itt a saját posztomnál. Nem tudom miért kell feltételezni egyből, hogy kamu kiírás... :(

Teljesen le van tiltva az oldalam, csak a profilképem látszik. Már kiírtam, hogy ne jelölgessenek. Csak azt tudtam beállítani, hogy ismerősök-ismerősei jelöljenek, mert más opcióm nem volt.

2022. márc. 28. 09:21
 10/13 anonim válasza:

Sajnos vannak unatkozók mindig. Én volt, hogy kiírtam egy kérdést, erre privátban leba...tak, hogy mit fogalakozom vele :)

Sajnos ahogy néztem, tényleg más opció nincs, csak ez az ismerősök ismerősei dolog, bár én egyszer valamit elnyomtam, és még ha rámkerestek akkor sem dobott ki a kereső.

Estetleg még azt átállíthatod, a "Hogyan érkeznek meg az üzenetküldési engedélykéréseid?" alatt, hogy az ismerősök ismerőseinek kérései vagy üzeneteit se kapd meg.

2022. márc. 28. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!