Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Barátkoznál velem?

Barátkoznál velem?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, rengeteget gépezek. Szeretek animéket nézni, meg zenét hallgatni, mostanában főleg szomorú tematikájú, vagy valami zongorás zenet vagy mi. Eléggé csöndes introvertált gyerek vagyok. Emberek közt az iskolában és a buszon vagyok nagyrészt. Nehezen barátkozok, nem nevetek rengeteg viccen, csak a mély és helyzetbeli vicceken. Nem tudok pattogni, ha boldog vagyok, meg nem tudom kifejezni az örömöm szeretetem, bár még másnál nem is nagyon tudnám a családomon kívül.

Valamiért furák a mindennapjaim modtanság. Feszült vagyok akármi van rengeteget stresszelek rajta. Néha mikor összegyűl a feszültség meg minden elkezdek pánikolni, ilyenkor muszáj aludnom, mert nem bírom.

Élőben egyszerűen nem bírom tartani a szemkontaktust 2 másodpercnél tovább. A fejem elrántom, rosszul érzem magam emiatt meg kínosan. Nem bírom. Ha egy lánnyal beszélek is elég kínosan érzem magam, mert azt hiszik szerintem, hogy elemzem a testüket, mikor lefordítom a fejemx meg ilyenek. Próbálok addig úgy tenni, mintha írnék a füzetbe valami értelmeset, ezzel elterelve a gondolatait, hogy nekem meg mi a bajom.

2022. febr. 2. 00:51
1 2
 11/19 anonim válasza:

Ilyen nem lesz !

Ilyen sose lesz !

Mindig lesz olyan, hogy valaki jobb !

Ez rajtad múlik, hogy mennyire veszel részt AKTÍVAN a játékban.

Ott bukik el a dolog, hogy ha csak a saját lane-eddel foglalkozol.

És csak a MID-en "játszogatsz", leszarva a többi lane-t.

- AKTIVITÁS :

Leütsz egy wave-et és azonnal lemész BOT-ra ( pontosan 30 másodperced lesz, hogy elmenj botra - és szedj 2 killt). Talán még vissza is érsz wave kihagyás nélkül MID-re ha a CANNON tartja magát a tornyod alatt ! (TALON pl.: ilyen MID-es)

- Ha passzívan csak mid-en játszol - BUKTAD !

- Ráadásul biztos vagyok benne, hogy ÖNZŐ módon WARD-olsz vagy NEM WARD-OLSZ (ide azt is bele értem, amikor nem jó helyre rakod)

- Lefogadom te is olyan vagy MID-esként, hogy ÖNZŐ módon ward-olsz, ha egyáltalán wardolsz...

TEHÁT vannak ÖNZŐ wardok - és team wardok !

- ismétlem ranked csak DUO-ban !

2022. febr. 3. 15:02
 12/19 anonim válasza:

csá

Pesti vagy ?

2022. febr. 15. 02:29
 13/19 A kérdező kommentje:
igen
2022. febr. 15. 16:04
 14/19 anonim válasza:

Pesten, ingyenes a BÁLNÁNÁL a korcsolyázás - még van lehetőség kipróbálni ~ talán FEB. 27-ig... (utána lebontják)

Oda eljöhetnél.

Meg látom, hogy lol-ozol, habár én már nagyjából felhagytam vele...

Néha még talán hívnak.. De már nincs nagyon kedvem hozzá.

2022. febr. 15. 16:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni, hogy egyedül ott korcsolyázgatok. :/
2022. febr. 15. 18:51
 16/19 anonim válasza:

Hát nem is azt mondtam, hogy oda elmehetnél...

Hanem, hogy oda eljöhetnél :)

+ A korcsolyapályán meg gyakorolhatod, hogy hogyan kell rendesen (E)-zni meg HASAKIZNI ;)

Remélem a "képletes" dolgok átmentek :D

2022. febr. 15. 19:05
 17/19 A kérdező kommentje:

Értettem őket (:

Ez kicsit nehezen megy. Mármint, hogy ez a találkozás és aztán a beszélgetés. Nagyon kínosnak érzem, mikor nem az ember szemébe nézek. De ha esetleg 2 másodpercig sikerül a szemkontaktust tartani, akkor meg dadogok meg nem tudom beszélni. Az nem zavaró, ha beszélgetsz valakivel és egyszer se néz a szemedbe? A földet nézni állandóan?

2022. febr. 15. 21:43
 18/19 anonim válasza:

Az első lol-os duotársam is dadogott :) --- NAGYON NAGYON !

Aztán valamikórházba is került , meg kezelésekre is járt.

Nem tudom részletesen, mert nem nagyon mert/akart beszélni róla.

Gondolom szégyenlős volt.

De a szemkontaktus tartásra vannak nagyon jó stratégiák :P

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

2022. febr. 15. 23:19
 19/19 anonim válasza:

- Logikus, hogy nem nézel az ember szemébe, ha minden szabadidődet a monitor bámulással töltöd, és hát... szokatlan mikor élőben ott terem előtted valaki és az ARCODBA nézz....

- Ez azért van mert nem vagy hozzá szokva. Ha járnál küzdősportokra akkor ez tudna javulni.

- Én is most szeretnék majd valamit kipróbálni tavaszra.

2022. febr. 15. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!