Veszpremben vagy a megyeben vannak melegek akik haverkodnanak,baratkoznanak egy lanyal? 17-26 kozott
Figyelt kérdés
Szivesen ismernek meg oket akar szemelyesen is:)
Szinte mindenrol el lehet velem beszelgetni:)
17 lany
2021. ápr. 30. 01:20
1/5 anonim válasza:
Heteró vagyok és 26 éves ha így oké akkor benne vagyok! :)
2021. ápr. 30. 08:38
2/5 anonim válasza:
Pest megye belefér? Félóránként megy innen busz Veszprémbe, úgyhogy nem gond a találkozás, ha te is akarod.
2021. ápr. 30. 09:11
3/5 A kérdező kommentje:
Jaa amugy tudom hogy meleget irtam, es az sok mindenre ertendő de én a fiú/férfi melegekre gondoltam😊
2021. ápr. 30. 21:05
4/5 anonim válasza:
Ne így keress mert nem fogsz találni olyat aki hasonló érdeklődésű mint te. Tapasztalatból mondom, 17 évesen én is kerestem meleg barátot nem azért mert "menő gay best friend" hanem mert éreztem hogy jól kijönnék melegekkel ha hasonló lenne az érdeklődésünk, mert hetero fiúkkal sosem tudtam barátkozni valamiért. Viszont amikor kerestem mint te akkor nem találtam.
Most, 10 évvel később úgy hozta az élet hogy lett több jó barátom is akiről időközben tudtam meg hogy melegek. A közös érdeklődés meg az élet hozta így, nem a keresgélés.
2021. máj. 2. 10:57
5/5 anonim válasza:
Én veszprémi vagyok és 18, de én biszexuális vagyok, nem meleg. Ha akarsz beszélhetünk :)
2021. máj. 18. 11:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!