Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Barátkoznál velem?

Barátkoznál velem?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, rengeteget gépezek. Szeretek animéket nézni, meg zenét hallgatni, mostanában főleg szomorú tematikájú, vagy valami zongorás zenet vagy mi. Eléggé csöndes introvertált gyerek vagyok. Emberek közt az iskolában és a buszon vagyok nagyrészt. Nehezen barátkozok, nem nevetek rengeteg viccen, csak a mély és helyzetbeli vicceken. Nem tudok pattogni, ha boldog vagyok, meg nem tudom kifejezni az örömöm szeretetem, bár még másnál nem is nagyon tudnám a családomon kívül.

Valamiért furák a mindennapjaim modtanság. Feszült vagyok akármi van rengeteget stresszelek rajta. Néha mikor összegyűl a feszültség meg minden elkezdek pánikolni, ilyenkor muszáj aludnom, mert nem bírom.

Élőben egyszerűen nem bírom tartani a szemkontaktust 2 másodpercnél tovább. A fejem elrántom, rosszul érzem magam emiatt meg kínosan. Nem bírom. Ha egy lánnyal beszélek is elég kínosan érzem magam, mert azt hiszik szerintem, hogy elemzem a testüket, mikor lefordítom a fejemx meg ilyenek. Próbálok addig úgy tenni, mintha írnék a füzetbe valami értelmeset, ezzel elterelve a gondolatait, hogy nekem meg mi a bajom.

2022. febr. 2. 00:51
1 2
 1/19 anonim válasza:

✅ Javaslom, ANIME helyett - LOL-ozz ! Csatlakozz a LOL-hungary FB csoporthoz - és ott találsz játszó társakat.

✅ Adott egy hobbi és hozzá egy közösség !

✅ Vagy akkor válasz egy másik hobbit ami szimpi neked - és ahhoz keres egy közösséget.

✅ LEGYEN KAPCSOLAT :

Te -----> Hobbi ----> Közösség -----> emberek/barátok

✅ Barátaid akkor lesznek,ha találsz egy közösséget,ahhoz pedig nem árt egy közös TÉMA/hobbi

2022. febr. 3. 03:21
 2/19 A kérdező kommentje:

Sajnos lolozok. Most mivel elkezdtem komolyabban venni a játékot, minnél jobb rangot akarok, de tönkreteszi az idegrendszerem.

Belépek abba a csoportba elhívok valakit játszani. De ha beszélgetünk miről beszéljünk? Vagy mi? 1

2022. febr. 3. 09:18
 3/19 anonim válasza:

Legyen két accod !

❤️ Az egyiken csak komolyan rankedezel.

🖤 A másikon leszarod a rangot, és csak a szórakozásra figyelsz :)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ GO TO IRON ! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

#️⃣ Link : [link]

✅ Nah itt rengeteg emberrel tudsz megismerkedni.

✅ És a beszélgetés nem lesz nehéz, mert már van közös TÉMÁTOK !

- FLEX / CLASH / SOLO-DUO / NORMAL / ARAM / URF

- MINDENRE fogsz találni emberkét

- VOICE-od / DISCORD-od / TEAM SPEAK-ed legyen !

( Ezek mind mind a beszélgetés alapját képezik. )

🆘 Nekem sok accom van - mind a 40-et nem fogom tudni leírni :D

🆘 De a haverom-nak csak 3 van :

Dommer102 / Dommer103 / HUN Dömper (ezeket vedd fel)

✝️ Megmondod neki, hogy a "MESTER" küldött (érteni fogja ;)

2022. febr. 3. 11:57
 4/19 A kérdező kommentje:

Ez az üzenet olyna, mint egy ppt. Nagyon jó.

Miért kell több acc? Én ezt sosem értettem. Meg egyik szórakozásra, másik meg rankedre. Ez befolyásolja, hogy milyen csapattársakat dob be?

Ha felveszem Dommert, vajon mitörténik majd?

Köszi a ppt. 😌

2022. febr. 3. 12:18
 5/19 anonim válasza:

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

1️⃣ Mint ahogyan leírtad :

➖ "rankeden elkap az ideg"

➖ "tönkreteszi az idegrendszerem"

🤡 De ha van egy másik "TROLL" accod, ahol nem érdekel hogy vesztesz vagy nyersz, mert ott le van szarva a feljutás - akkor végre tudsz koncetrálni a játékra/a szórakozásra ! És olyanokat is meg hívhatsz akik bénák, de jó velük játszani/elszórakozni.

😊 És végre egy jót szórakozol.

2️⃣ Dommer egy 16 éves srác, úgyszintén ő is nyitott az ismerkedésre. És nem csak LOL-on belül, más témában/játékban is.

2022. febr. 3. 13:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Amúgy mióta rankedezem, kb 100-200 meccs. Nem viccelek, nem túlzok es nem is az idegesség beszel belőlem, de összesen talán 2x nyert a botlanem. Ez miért van? Általában nyerem a lanet, ha nem vagyok ideges. De szerencsére az összes lane bukik. Ezzel mit lehet kezdeni?
2022. febr. 3. 13:01
 7/19 anonim válasza:

☑️ A MID-es tud roamolni, amivel hatalmas befolyást jelent, például:

▪️ Phanteon ULTIMATE

▪️ LUX ULTI

▪️ XERATH ULTI

▪️ ZIGGS ULTI

▪️ LB ugrálás

▪️ Shacco jg láthatatlanul oda ugrik bot-ra és jön egy Galio ULTI a semmire :)

▪️ malp ULTI,

▪️ QUINN MID ( gyorsan lefutsz )

▪️ Vagy csak neekoval felveszed a 0 hp-s support alakot - és kezdőhelyről lesétálsz BOT-ra - enemy rád jön, te meg pofán zúzod a E+Q+ULTI kombóval :) Vagy 0 HP-s jg alakot veszel fel, és le mész "gank"-elni, az enemy nem elmenekülni fog a (0 hp-s) ww elől, hanem rámennek. Azt majd leesik nekik, hogy az egy neeko besz*patás lesz :)

✅ EZ EGY STRATÉGIA JÁTÉK ! Ha MID-esként csak MID-en tötyörészgetsz, avval csak átadod a lehetőséget az enemy-nek. Kérdés hogy ők fognak-e élni a lehetőséggel vagy sem...

✅ Meg ugye a pályán elvileg van egy JG is (érthető okok miatt, az IRON-os JG nem tudja mit hogyan kéne játszani - mert kezdő - mert nem lett elmondva - vagy kiokosítva, ezért a BOT-od is veszteni fog, miatta :)

2022. febr. 3. 13:16
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket.

Silver 3-ban vagyok. Itt azért a jungelesnek kéne látnia, hogy melyik van elnyomva. Pl ha topon nasus van és nem engedik stackelni. Vagy még azt szokták csinálni, hogy ott harcolunk a bluenál, ő meg öli a bekát, enyhe túlzásokkal, de már volt ilyen. Klippem is van róla.

2022. febr. 3. 13:28
 9/19 anonim válasza:

⚠️ Pingelj a jg-nek (piros felkiáltó jellel ❗️ ) , hogy szakadjon le a békáról - és húzza fel a seggét TOP-ra és kezdjen bele a játékba ;)

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 📣 KOMMUNIKÁCIÓ ezerrel 📣 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

✅ Irányítsd a JG-t ! 🔚 🔙 🔛 🔝 🔜

#️⃣ Írd neki, folyamat, hogy :

🆓 " NO FLASH TOP - FREE KILL "

❌ És a LEGFONTOSABB , hogy sose egyedül RANKEDEZZ !

❌ EZ AZ ELSŐ SZABÁLY - MINDENEK FELETT !

2022. febr. 3. 14:04
 10/19 A kérdező kommentje:
De az annyira demotivál, hogy jól állok megnézem a statokat és buknak a lanek. Kb milyen rang az, ahol eltűnik ez a réteg?
2022. febr. 3. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!