Hogyan köszönjek először a "barátnőm" anyjának?
Figyelt kérdés
Úgy értem tegezzem vagy magázzam?
Nem ilyen egyszerű a kérdés
Van egy lány( 19 éves) akivel randizgatok,holnap mutat be az anyjának.
Én 31 F vagyok
Az anyja tudja,hogy hány éves vagyok a lányán keresztül megüzente hogy semmi problémája ezzel,szeretne megismerni, sőt képek alapján azt mondta a lányának hogy kifejezetten helyes pasi is vagyok.
Az anyja 39 éves.
Szóval korban közelebb állok az anyjához,mint a lányához.Ezért nem tudom,hogy most tegezzem vagy magázzam majd.
2022. jan. 20. 10:06
21/25 anonim válasza:
Azt mond!
"Kezét csókolom Márta néni,,kezét csókolom!
2022. jan. 20. 13:39
22/25 anonim válasza:
Tegyél ugy mintha nem ismernéd :D
2022. jan. 21. 05:39
23/25 anonim válasza:
Szerintem tegezd, nekem fura lenne ha egy 8 èvvel fiatalabb fèrfi magázna. 40n
2022. jan. 22. 10:55
24/25 anonim válasza:
Legyél a nőm utolsó 😘
2022. jan. 22. 16:37
25/25 anonim válasza:
Szerintem tisztelet adás miatt magázni kellene, mert max majd mondja tegeződjetek de ha magázni akar és letegezed az meg negatív, de akár kezdheted is azzal hogy megkérdezed vagy ha már megy a üzengetés a barátnődön keresztül mondd neki hogy hozza fel ezen elmélkedsz hogy kéne mit (akár még az ajándék témát is mert van ahol szokás) könnyű plussz pontok nála
2022. jan. 23. 02:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!