Hogyan köszönjek először a "barátnőm" anyjának?
Úgy értem tegezzem vagy magázzam?
Nem ilyen egyszerű a kérdés
Van egy lány( 19 éves) akivel randizgatok,holnap mutat be az anyjának.
Én 31 F vagyok
Az anyja tudja,hogy hány éves vagyok a lányán keresztül megüzente hogy semmi problémája ezzel,szeretne megismerni, sőt képek alapján azt mondta a lányának hogy kifejezetten helyes pasi is vagyok.
Az anyja 39 éves.
Szóval korban közelebb állok az anyjához,mint a lányához.Ezért nem tudom,hogy most tegezzem vagy magázzam majd.
Mindenképpen magázd.
Ha ő letegez vagy felajánlja a tegeződést, onnantól tegezheted.
Tök mindegy, hogy közelebb állsz hozzá korban, akkor is idősebb nálad és nő. És nem egy haveri társaságban futottatok össze, hanem a barátnőd anyja.
"Szép estét kívánok, Kiss Pista vagyok. Nagyon örülök, hogy megismerhetem."
Aztán igazából magázd tovább amíg mást nem mond és legyél tisztelettudó! Semmi probléma nem lesz, ha két értelmes felnőtt módjára társalogtok.
Hogy jön ide,a leendő anyós kinézete ? :D
Nem akarok attól semmit.
facebook képek alapján igen mindent összevetve akár csinosnak is mondható.
de a lánya egy tünemény
első randin megkérdezte,hogy milyen ételeket szeretek,második randira hozta a kedvencemet bolognai makarónit és nálam jóízűen megedtük.
Mert eddig csak 3 alkalommal találkoztunk
3 alkalom után nem hiszem hogy kijelenthető,hogy a barátnőm már
Inkább meg ismerkedős fázisban vagyunk még szerintem
Elöször is az idiótákkal ne törödj, mindenhol elökerülnek, akik szerint minden nöt meg KELL dugni, mégha a barátnő anyja is.
Másodszor semmi esetre se tegezd le az anyát, a napszaknak megfelelő vagy hasonló köszönéssel kezd, gyakorlatilag garantált, hogy erre az lesz a válasza, hogy tegeződjetek, de ezt mindenképpen NEKI kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!