Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Írjak rá? Vagy csak jelöljem be?

Írjak rá? Vagy csak jelöljem be?

Figyelt kérdés
Szóval. Apámnak van egy munkatársa, akinek van egy velem egyidős fia, és mondtam neki, hogy szeretném megismerni és azt mondta oké. Apjával már találkoztam (nagyon jófej) és ő is benne van. Ezt most hétfőn mondtam apának, és azóta nem kaptam valaszt(ami nem baj, nem azért mondom) és arra is gondoltam, hogy raírok facebookon. De nem akarok pszichopatának tűnni, meg nyomulósnak, így se tudom, hogy egyáltalán szeretne velem találkozni. Negatívat nem kérek. L
2022. jan. 8. 19:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem is pasizás miatt keresem, az is benne lehet a pakliba, de nem feltétlenül.

Nem tudom, hogy egyáltalán szeretne-e találkozni, mert ha nem, akkor nem lenne jó úgy ráírni. Mivan akkor ha azért nem kapok választ, mert nem akarja:((

2022. jan. 8. 21:24
 12/18 anonim válasza:

az is lehet

hidd el elég rosszul fogod érezni magad ha így sül el a dolog ahogy most írtad

2022. jan. 8. 21:27
 13/18 A kérdező kommentje:

Ahogy ismerem magam, nagyon rosszul fogom érezni magam, és akkor inkább várok türelmesen, ha hetekbe tellik a válasz

Az apukája ismer és bejelöltem hátha, eszébe jut a találkozó, esetleg az apja felejtette el, de ő rendes tuti visszajelöl és felismer a vezeteknevem miatt

2022. jan. 8. 21:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Szóismétlés:((
2022. jan. 8. 21:32
 15/18 anonim válasza:
mit mondjak sok sikert
2022. jan. 8. 21:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi, kelleni fog
2022. jan. 8. 21:43
 17/18 anonim válasza:
Na, mi lett?^^
2022. jan. 11. 21:24
 18/18 A kérdező kommentje:

Jaaj hát, nem sok

Nem irtam rá, mert nem akrok zaklató lenni, és félek is:D

Igazából már azt is megbántam, hogy az apját bejelöltem, szóval várok és majd ha úgy alakul ráirok, de inkább megvárom míg találkozunk (ami az is lehet, hogy nem mostanába lesz), nem akarok rontani a helyzeten

Köszi a kérdésed<33 ha lesz valami hír akkor jövök:))

2022. jan. 12. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!