Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Jelöljem be, és írjak neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelöljem be, és írjak neki üzenetet?

Figyelt kérdés

Egy rendezvényen önkéntesként segítek, megállt egy másik önkéntes lány előttünk(rajtam kívül még 2 idősebb nő, meg egy férfi volt önkéntes ott) aki egy külföldi csoportot kísért el odáig, köszöntem neki , mosolyogtam rá, aztán ő is elmosolyodott és megkérdezte mi az? Nem durván, csak így elmosolyodva..(mert pár másodpercig mosolyogtam rá :D )

Mondtam, hogy semmi-semmi, aztán beszélgetett egy másik nővel és tovább mentek. Nem egészen biztos, de lehet, hogy tegnap is mosolygott, és köszönt nekem, amikor elment mellettünk. Sajnos nem tudom biztosra, mert nagyon sok ember megy át ott, ahol állnom kell.

Hétfőn lesz egy ilyen köszönet bigyó "buli" ahol az önkéntesek összejönnek. Megtaláltam facebookon a csajszit, 1 évvel idősebb nálam. Várjam a hétfőt, hátha beszélgetésbe elegyedek vele ott, vagy írjak neki?

Nagyon szép kék szeme van! :)

2015. júl. 31. 23:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Mármint azt nem tudom biztosra, hogy ő mosolygott-e tegnap is.
2015. júl. 31. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Írjál neki, megalapozod a dolgokat..

Hétfőn úgy is összefuttok.

2015. aug. 1. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Proba szerencse!Kulonben is,nem veszithetsz semmit.Es nem jo dolog banni olyasmit,amit nem tettel meg.En szurkolok neked!
2015. aug. 1. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!