Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Írjak rá? Vagy csak jelöljem be?

Írjak rá? Vagy csak jelöljem be?

Figyelt kérdés
Szóval. Apámnak van egy munkatársa, akinek van egy velem egyidős fia, és mondtam neki, hogy szeretném megismerni és azt mondta oké. Apjával már találkoztam (nagyon jófej) és ő is benne van. Ezt most hétfőn mondtam apának, és azóta nem kaptam valaszt(ami nem baj, nem azért mondom) és arra is gondoltam, hogy raírok facebookon. De nem akarok pszichopatának tűnni, meg nyomulósnak, így se tudom, hogy egyáltalán szeretne velem találkozni. Negatívat nem kérek. L
2022. jan. 8. 19:54
A kérdező szavazást indított:
Írj rá
Ne írj rá
Jelöld be
Semmit ne csinálj
31 szavazat
1 2
 1/18 anonim válasza:
Én ráírnék aztán lesz ami lesz! :)
2022. jan. 8. 20:04
 2/18 A kérdező kommentje:

Hát lehet rá fogok, de még nem biztos. Majd meglátom mi lesz a szavazásból, barátnőm is nagyon próbál rávenni.

Köszi a válaszod<33

UI: Nem tudtam milyen kategóriába tegyem:((

2022. jan. 8. 20:24
 3/18 A kérdező kommentje:
Egyre több az írjak rá szavazat. Viszont akkor még lenne egy kérdésem: mit írjak neki?
2022. jan. 8. 20:36
 4/18 anonim válasza:

inkább NE

ha az a srác akkora balfácán hogy nem képes rádírni és azt várja hogy te kezdeményez

mit várhatsz majd utánna tőle

2022. jan. 8. 20:59
 5/18 anonim válasza:
"Negatívat nem kérek. L" Értettük! De akkor volnál kedves leirni, hogy mivel is biztassunk? Talán egy HAJRÁÁÁÁ! is megteszi?
2022. jan. 8. 20:59
 6/18 anonim válasza:
szerintem a bejelölés és nem írás az tuti béna. vagy írj vagy várd ki, hogy összefuttok e valahol.
2022. jan. 8. 21:05
 7/18 A kérdező kommentje:

Olyanra gondoltam, hogy ne legyenek ilyenek:

-Minek jelölöd be, te pszichopata állat?

-Ülj le a seggedre és várj

-Fszom se akarna visszajelölni egy idegent

Nem kell biztatni, csak, hogy it mit csinálnátok a helyembey vagy ha negatívat mondtok, akkor azt normalisan is ellehet mondani

Ez nem tudom mennyire volt érthető, a magyarázat nem az erősségém

2022. jan. 8. 21:09
 8/18 A kérdező kommentje:

6#

Nem hiszem, hogy összefogunk futni, vagy ha igen, akkor se fogom felismerni, mert nem tudom még hogy néz ki. Illetve azt se tudom hol lakik pontosam, annyi biztos, hogy a közelben

Köszönöm a válaszod:))

2022. jan. 8. 21:11
 9/18 A kérdező kommentje:

4#

Még nem tudom, hogy az apja mondta-e neki a találkát és én rendesen nekiültem megkeresni facebookon(ami sikerült), de lehet ő nem fog keresgélni

2022. jan. 8. 21:15
 10/18 anonim válasza:

4 vagyok

lehet hogy nem is érdekled

de az is lehet hogy érdekled de olyan puhány kis giliszta hogy nem mer bejelölni vagy rádírni

szerintem ne is foglalkozz vele keres egy igazi pasit

ami igaz ami igaz a mai világban nem is olyan könnyű

2022. jan. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!