Ha aspergeres vagy kérem kattints az "Az vagyok" gombra!
Hogyha nem vagy Aspergeres, kérem kattins a "Nem vagyok az" gombra!
Hogyha az tetszel lenni, de nincs AÖSZ kártyád, kérem kattints a "Az vagyok, de nincs kártyám" gombra!
Köszönöm szépen a valid válaszokat!
Csak kíváncsi vagyok.
2022. jan. 7. 10:20
A kérdező szavazást indított:
Az vagyok
Nem vagyok az
Az vagyok, de nincs kártyám
41 szavazat
1/9 anonim válasza:
Az sem tudom mi az, de az vagyok. Vagy ha meg nem vagyok, majd biztos az leszek. De ha megsem leszek, most mar akarok :)
2022. jan. 7. 10:23
2/9 A kérdező kommentje:
Kérem válaszoló barátom, adjon meg olyan választ amit Ön jónak lát! Ne viccből adjon meg olyat ami nem igaz!
Tisztelettel:
A kérdező
2022. jan. 7. 10:25
3/9 anonim válasza:
Elnezeset kerem kedves kerdezo, de penteki hangulatom van ... hurra itt a het vege!!! :) Kerem nezze el emelkedett hangulatom :)
2022. jan. 7. 10:31
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm megértését!
Valóban itt a hétnek a vége már a közelben. A felvidéken már ünneplik a felmondásukat, hisz új munkahelyük lesz.
Boldog minden ember aki nem korházban van, vagy nem halálosan beteg!
Kérem tartsa őket is tiszteletben, ha épp olvassák ezt a kérdést, ne legyen depressziójuk emiatt!
Tisztelettel:
A kérdező
2022. jan. 7. 10:35
5/9 anonim válasza:
Én csomó tünetet hordok magamon, de orvos még sosem igazolta. Anya mondta folyton, hogy ő ismer legjobban, szerinte autista vagyok, de az enyhébb Asperger verzióban
2022. jan. 7. 10:53
6/9 anonim válasza:
Nekem igazoltan Asperger-szindrómám van. Budapesten diagnosztizáltak.
2022. jan. 7. 11:08
7/9 anonim válasza:
7. vagyok. Nem olvastam rendesen végig a kérdést, mert most nincs időm. Kártyám nincs, de Budapesten lettem diagnosztizálva. Erről a kártyáról ott még csak említést sem tettek. Mi ez és mire jó?
2022. jan. 7. 11:10
8/9 A kérdező kommentje:
Tudtommal kedvezményeket lehet vele igénybe venni. Pl MÁVnál ingyen utazhatsz AÖSZ kártya felmutatásával.
MÁV-nál max. 90% kedvezménnyel utazol a MÁK kártyával. Az AOSZ kártya nem erre való. Az inkább múzeumos, strandos kedvezményre, a kedvezmények köre úgy mond bővül, de még mindig elég soványka. Meg állapotod igazolására, de közlekedési kedvezményre nem jogosít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!