Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyi Asperger szindrómás...

Mennyi Asperger szindrómás van itt? Te az vagy?

Figyelt kérdés

Csináljunk egy tesztet!

Ha aspergeres vagy kérem kattints az "Az vagyok" gombra!

Hogyha nem vagy Aspergeres, kérem kattins a "Nem vagyok az" gombra!

Hogyha az tetszel lenni, de nincs AÖSZ kártyád, kérem kattints a "Az vagyok, de nincs kártyám" gombra!

Köszönöm szépen a valid válaszokat!

Csak kíváncsi vagyok.

2022. jan. 7. 10:20
A kérdező szavazást indított:
Az vagyok
Nem vagyok az
Az vagyok, de nincs kártyám
41 szavazat
 1/9 anonim válasza:
Az sem tudom mi az, de az vagyok. Vagy ha meg nem vagyok, majd biztos az leszek. De ha megsem leszek, most mar akarok :)
2022. jan. 7. 10:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Kérem válaszoló barátom, adjon meg olyan választ amit Ön jónak lát! Ne viccből adjon meg olyat ami nem igaz!

Tisztelettel:

A kérdező

2022. jan. 7. 10:25
 3/9 anonim válasza:
Elnezeset kerem kedves kerdezo, de penteki hangulatom van ... hurra itt a het vege!!! :) Kerem nezze el emelkedett hangulatom :)
2022. jan. 7. 10:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm megértését!

Valóban itt a hétnek a vége már a közelben. A felvidéken már ünneplik a felmondásukat, hisz új munkahelyük lesz.

Boldog minden ember aki nem korházban van, vagy nem halálosan beteg!

Kérem tartsa őket is tiszteletben, ha épp olvassák ezt a kérdést, ne legyen depressziójuk emiatt!

Tisztelettel:

A kérdező

2022. jan. 7. 10:35
 5/9 anonim válasza:
Én csomó tünetet hordok magamon, de orvos még sosem igazolta. Anya mondta folyton, hogy ő ismer legjobban, szerinte autista vagyok, de az enyhébb Asperger verzióban
2022. jan. 7. 10:53
 6/9 anonim válasza:
Nekem igazoltan Asperger-szindrómám van. Budapesten diagnosztizáltak.
2022. jan. 7. 11:08
 7/9 anonim válasza:
7. vagyok. Nem olvastam rendesen végig a kérdést, mert most nincs időm. Kártyám nincs, de Budapesten lettem diagnosztizálva. Erről a kártyáról ott még csak említést sem tettek. Mi ez és mire jó?
2022. jan. 7. 11:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Tudtommal kedvezményeket lehet vele igénybe venni. Pl MÁVnál ingyen utazhatsz AÖSZ kártya felmutatásával.

Szemüvegvásárlásnál 30% kedvezményt kapsz (ofotért)

Stb

2022. jan. 7. 11:54
 9/9 anonim válasza:
MÁV-nál max. 90% kedvezménnyel utazol a MÁK kártyával. Az AOSZ kártya nem erre való. Az inkább múzeumos, strandos kedvezményre, a kedvezmények köre úgy mond bővül, de még mindig elég soványka. Meg állapotod igazolására, de közlekedési kedvezményre nem jogosít.
2022. júl. 13. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!