Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » A nők miért nem veszik komolya...

A nők miért nem veszik komolyan az itteni pasikat akik tényleg komolyan társat keresnek?

Figyelt kérdés
Azt mondják rólluk hogy az itteni pasik mind perverzek.Nem tudom miért kell általánositani.Ez akkor ugyanolyan lenne mintha én azt mondanám hogy itt nincsnek komoly nők.
2021. dec. 14. 17:02
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Én pont azt vettem észre, hogy túlságosan is komolyan veszik. Pont ez a baj. Semmi lazulás, semmi chill. Bármit írsz, egyből "NEM FOGSZ BELÉM ÜRÍTENI, JÓ?! TILTALAK!"

Ember, chill😌 csak meg szerettelek volna ismerni🤭 Nem kell mindjárt szétszedni

2021. dec. 14. 22:55
 22/27 anonim válasza:

19: “ "Ítélkezem, tehát vagyok" - tartja a Gyakori Népe.” - Ezt nagyon adom.

21: “ Ember, chill😌 csak meg szerettelek volna ismerni🤭 ” - Árad belőled a nyugalom. Nagyon ázéreztem. Amúgy van igazság abban amit mondasz. Én már rengeteg nővel ismerkedtem itt. Tényleg jellemző itt, hogy a legkisebb “hiba” esetén is eltűnnek, köddé válnak. És nem hsiezm, hogy ez egyedi eset lenne... Szerintem már annyira kényszerszerűen csinálják egyesek, hogy az a rengeteg idő, amit belefeccölnek, és csak egymás után mennek egyik felhasználódól a másikra... A kiégés hajszolta mókuskerék. A kényszeres ismerkedés... Stb... Hogy már nem is igazán akarják megismerni a másikat. Megkarcolják a felszínt, azt tovább állnak a következő palimadárra... Mondjuk attól sem lesznek boldogabbak. Nem tudom miért nem tudnak egy kicsit lelassítani. Időt adni az embernek, és önmaguknak is arra, hogy a másik is a maga tempójában kibontakozzon. Elvégre mi sem egy farokméretből, egy bankkártyából, legalább 180 centiméterből, és még ki tudja miből állunk... Hova vesztek az értékes nők?

21 - Veled meg még mindig Chill :)

29/F

2021. dec. 14. 23:12
 23/27 anonim válasza:
Még nagyon sok centi méter hiányzik ahhoz, hogy elérjem a kilincset az ajtón de a nők itt tényleg nem értékesek túlzottan.
2021. dec. 15. 03:58
 24/27 anonim válasza:
23# Itt minden nő értékes, értelems. :P Aztán ráírsz és annyit ír, hogy "awghj helosziamizu"
2021. dec. 15. 09:37
 25/27 anonim válasza:

24 Azért a férfiakról se feledkezzünk meg...

"Szia. Szekszkapcsi érdekel"

"Szia mijen bugyi van rajtad"

"Komolyan ez a véleményed a témáról? Nő vagy? Akarsz ismerkedni"

A nők meg ülnek a másik oldalon wtf.. Olyan üzenetet még sosem kaptam ezen az oldalon, hogy mondjuk:

Szia! Gábor vagyok, 32 éves és Heves megyében lakom. Teljes mértékben azonosulni tudok a nézeteiddel/ vagy nagyon tetszik a meglátásod a témával kapcsolatban. Nekem az a véleményem,hogy (...). Ha van kedved a továbbiakban is szívesen beszélgetnék veled a témában, és idővel persze másról is! Üdv: Gábor

Ennyi... Tehát azért ne ájuljunk el a férfiaktól, meg az is vegyétek számításba, hogy ti hogy reagálnátok le az első három kérdést? Úgy őszintén. Még ha válaszolsz is neki, mert csak ismerkedni akar, akkor is kijön 5 levél után, hogy nincs egy értelmes mondata és semmi meglátása a világról.

2021. dec. 15. 09:53
 26/27 anonim válasza:
ma 09:53, 25. válaszoló teljesen egyetértek.
2021. dec. 15. 09:57
 27/27 anonim válasza:
25: A harminckettedik levélváltásra mit ajánlasz? Általában akörül tűnnek el nálam a csajok. Csak beszélgetésről volt szó, barátkozásról, szóval ha nem szexről meg ilyesmiről...
2021. dec. 15. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!