A nők miért nem veszik komolyan az itteni pasikat akik tényleg komolyan társat keresnek?
Én pont azt vettem észre, hogy túlságosan is komolyan veszik. Pont ez a baj. Semmi lazulás, semmi chill. Bármit írsz, egyből "NEM FOGSZ BELÉM ÜRÍTENI, JÓ?! TILTALAK!"
Ember, chill😌 csak meg szerettelek volna ismerni🤭 Nem kell mindjárt szétszedni
19: “ "Ítélkezem, tehát vagyok" - tartja a Gyakori Népe.” - Ezt nagyon adom.
21: “ Ember, chill😌 csak meg szerettelek volna ismerni🤭 ” - Árad belőled a nyugalom. Nagyon ázéreztem. Amúgy van igazság abban amit mondasz. Én már rengeteg nővel ismerkedtem itt. Tényleg jellemző itt, hogy a legkisebb “hiba” esetén is eltűnnek, köddé válnak. És nem hsiezm, hogy ez egyedi eset lenne... Szerintem már annyira kényszerszerűen csinálják egyesek, hogy az a rengeteg idő, amit belefeccölnek, és csak egymás után mennek egyik felhasználódól a másikra... A kiégés hajszolta mókuskerék. A kényszeres ismerkedés... Stb... Hogy már nem is igazán akarják megismerni a másikat. Megkarcolják a felszínt, azt tovább állnak a következő palimadárra... Mondjuk attól sem lesznek boldogabbak. Nem tudom miért nem tudnak egy kicsit lelassítani. Időt adni az embernek, és önmaguknak is arra, hogy a másik is a maga tempójában kibontakozzon. Elvégre mi sem egy farokméretből, egy bankkártyából, legalább 180 centiméterből, és még ki tudja miből állunk... Hova vesztek az értékes nők?
21 - Veled meg még mindig Chill :)
29/F
24 Azért a férfiakról se feledkezzünk meg...
"Szia. Szekszkapcsi érdekel"
"Szia mijen bugyi van rajtad"
"Komolyan ez a véleményed a témáról? Nő vagy? Akarsz ismerkedni"
A nők meg ülnek a másik oldalon wtf.. Olyan üzenetet még sosem kaptam ezen az oldalon, hogy mondjuk:
Szia! Gábor vagyok, 32 éves és Heves megyében lakom. Teljes mértékben azonosulni tudok a nézeteiddel/ vagy nagyon tetszik a meglátásod a témával kapcsolatban. Nekem az a véleményem,hogy (...). Ha van kedved a továbbiakban is szívesen beszélgetnék veled a témában, és idővel persze másról is! Üdv: Gábor
Ennyi... Tehát azért ne ájuljunk el a férfiaktól, meg az is vegyétek számításba, hogy ti hogy reagálnátok le az első három kérdést? Úgy őszintén. Még ha válaszolsz is neki, mert csak ismerkedni akar, akkor is kijön 5 levél után, hogy nincs egy értelmes mondata és semmi meglátása a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!