Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » A nők miért nem veszik komolya...

A nők miért nem veszik komolyan az itteni pasikat akik tényleg komolyan társat keresnek?

Figyelt kérdés
Azt mondják rólluk hogy az itteni pasik mind perverzek.Nem tudom miért kell általánositani.Ez akkor ugyanolyan lenne mintha én azt mondanám hogy itt nincsnek komoly nők.
2021. dec. 14. 17:02
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

ma 18:47

"70%a férfi. 🍆😉"

Lehet hogy igen,lehet hogy nem,ezt nem tudhatjuk biztosan.

1 valami biztos,hogy a nők eleve úgy tekintenek a pasikra mint szexmániás állatokra,akiknek nincs szükségük másra csak hogy üritsenek.

2021. dec. 14. 18:54
 12/27 anonim válasza:
Én nem általánosítok. De ha itt az oldalon valahova leírom, hogy nő vagyok, kapásból jönnek a perverz üzik. Ismerkedés kategóriában meg főleg. Nem azt mondom, hogy minden pasi ilyen, de az nyílt titok, hogy Gyakorin elég sok a perverz. Lehet itt is komoly szándékkal ismerkedni, de ha engem kérdezel, jobban jársz egy komolyabb oldallal. Itt még a báránylelkű ismerkedős pasikat is kifikázzák és nem csak a nők, de a férfiak is.
2021. dec. 14. 19:01
 13/27 anonim válasza:

Akik oldalakat, meg másholt javasolnak... Azok miért nem tesznek konkrét javaslatokat? Pl most én is itt ismerkedem, mert jelenleg én sem nagyon ismerek jobb lehetőséget...

F

2021. dec. 14. 19:06
 14/27 anonim válasza:

Ha nincs letiltva a szexuális közeledések miatt több, mint 50 férfi, akkor egy sem. Nem veszem komolyan, mert egy darabig igyekeztem kapcsolatot létesíteni, beszélgetni néhányukkal, viszont nem működött, megakadt a beszélgetés, kamu képet küldött magáról, nem adott meg elérhetőséget stb. Vagy átment beteges perverzzé. De nem baj, ha nőként nem vagy rá vevő vagy nem küldesz idegennek képet magadról, akkor már pasi vagy. Közben meg csak nem bízol benne..

Biztosan vannak itt is (mint mindenhol) normális férfiak, párral sikerült beszélgetnem, de sajnos az a ritkább kategória..:( Elég komoly nőnek tartom magam az utolsó mondatodra reagálva. Minden van, csak keresni kell!

2021. dec. 14. 19:44
 15/27 anonim válasza:

Nem tudom ki hogy van vele, én barátokat keresek itt. Fiúk-lányok, tök mindegy, nem itt keresem a társamat (mivel már megtaláltam)

Legyen szép estétek!:)

25F

2021. dec. 14. 20:37
 16/27 anonim válasza:
Amúgy mi a baj a szexszel? Az egy tök jó dolog. Chill :)
2021. dec. 14. 20:38
 17/27 anonim válasza:
#17 nincs azzal baj,csak ne alpári stilusban nyomuljon.
2021. dec. 14. 20:40
 18/27 anonim válasza:
Már bocs, de mi van akkor ha én csak üríteni akarok? Nem hinném, hogy van joga bárkinek is elítélni emiatt.
2021. dec. 14. 21:22
 19/27 anonim válasza:

18# "Ítélkezem, tehát vagyok" - tartja a Gyakori Népe.

Amúgy ezt írtam én is. Mi a baj a szexszel? Miért baj az ürítés? Ennyi erővel a nő meg "üríttetni" akar. Kinek hogy. Legalább ugyanennyire értelmetlen, mint az "ürítés" szó. Amúgy az ember a vécén "ürít". Akik ezt a szót használjátok az együttlétre, vajon ennyire tartják magukat?

2021. dec. 14. 22:50
 20/27 anonim válasza:
Jav.: Használják*
2021. dec. 14. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!