A nők miért nem veszik komolyan az itteni pasikat akik tényleg komolyan társat keresnek?
ma 18:47
"70%a férfi. 🍆😉"
Lehet hogy igen,lehet hogy nem,ezt nem tudhatjuk biztosan.
1 valami biztos,hogy a nők eleve úgy tekintenek a pasikra mint szexmániás állatokra,akiknek nincs szükségük másra csak hogy üritsenek.
Akik oldalakat, meg másholt javasolnak... Azok miért nem tesznek konkrét javaslatokat? Pl most én is itt ismerkedem, mert jelenleg én sem nagyon ismerek jobb lehetőséget...
F
Ha nincs letiltva a szexuális közeledések miatt több, mint 50 férfi, akkor egy sem. Nem veszem komolyan, mert egy darabig igyekeztem kapcsolatot létesíteni, beszélgetni néhányukkal, viszont nem működött, megakadt a beszélgetés, kamu képet küldött magáról, nem adott meg elérhetőséget stb. Vagy átment beteges perverzzé. De nem baj, ha nőként nem vagy rá vevő vagy nem küldesz idegennek képet magadról, akkor már pasi vagy. Közben meg csak nem bízol benne..
Biztosan vannak itt is (mint mindenhol) normális férfiak, párral sikerült beszélgetnem, de sajnos az a ritkább kategória..:( Elég komoly nőnek tartom magam az utolsó mondatodra reagálva. Minden van, csak keresni kell!
Nem tudom ki hogy van vele, én barátokat keresek itt. Fiúk-lányok, tök mindegy, nem itt keresem a társamat (mivel már megtaláltam)
Legyen szép estétek!:)
25F
18# "Ítélkezem, tehát vagyok" - tartja a Gyakori Népe.
Amúgy ezt írtam én is. Mi a baj a szexszel? Miért baj az ürítés? Ennyi erővel a nő meg "üríttetni" akar. Kinek hogy. Legalább ugyanennyire értelmetlen, mint az "ürítés" szó. Amúgy az ember a vécén "ürít". Akik ezt a szót használjátok az együttlétre, vajon ennyire tartják magukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!