Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a legkíméletesebb...

Hogyan lehet a legkíméletesebben lerázni valakit?

Figyelt kérdés

Itt kezdtem beszélgetni valakivel, a Barátkozás témakörben, aztán átmentünk WhatsAppra. Az elején mondta, hogy enyhén skizofrén, de próbáltam nyitottan hozzáállni és adni egy esélyt a barátságnak, mert eleinte jófejnek tűnt, hasonló hobbival. De egyre furcsább és nagyon tapad. Be szeretném ezt fejezni. Sajnos egy arcképet küldtem neki, a teljes nevem szerencsére nem tudja.

Mit tegyek? Ghosting?

2021. dec. 12. 19:03
 1/9 anonim válasza:
Tiltsd le mindenhonnan amit ismer adataidat
2021. dec. 12. 19:12
 2/9 anonim válasza:
Írd meg, hogy nem akarsz tovább beszélgetni, aztán ne írj többet.
2021. dec. 12. 19:14
 3/9 anonim válasza:
Ghostingolni szerintem nettó bunkóság, függetlenül attól, hogy mióta beszélgettek. Én valami hasonlót írnék a helyedben: "Szia, mostanában nagyon lefoglal a munka/suli/magánélet, így sajnos nem tudom folytatni veled a beszélgetést. Örülök, hogy megismertelek, minden jót!" vagy "Szia, úgy érzem ez a barátság nem működik, így szeretném befejezni a beszélgetést. További szép életet!" Utóbbi talán egy fokkal korrektebb, de a lényeg annyi, hogy valamilyen módon zárd le a beszélgetést. Ha ezt nem akarja elfogadni az már az ő problémája, te jelezted neki, hogy ennyi volt.
2021. dec. 12. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak azt bánom, hogy küldtem egy képet.
2021. dec. 12. 19:42
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos a számomat is a WhatsApp miatt, de dual simes a telóm, és nem az a fő számom.

Bocsesz, hogy privire is itt írok, de egy másik név mögött is lehet ő.

2021. dec. 12. 20:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket a privátban íróknak!
2021. dec. 12. 21:03
 7/9 anonim válasza:

Túl a Kérdező történetén: mindenki más lánynak is tanulság lehet, hogy a nagyon pszicho hapsikat érdemes elkerülni. Több ilyen történetet láttam már sajnos. Valamilyen anyai érzést váltanak ki az ilyen srácok, és a lány a legtisztább hittel azon van, hogy "megmentse" az illetőt. "Nem lesz baj, tudom kezelni..." Aha.

És ezekből lett hosszú, kölcsönös szenvedés, öngyilkossággal fenyegetőzés, rosszabb esetben stalking stb. Szóval mindenféle életrontó pokol, mindkét félnek. Két olyan nőt is ismerek, akik beletoltak egy ilyen kapcsolatba sok-sok boldogtalan évet, és aztán végül ott álltak kapuzárási pánikban, bizalmatlanul és megtépve. Úgyhogy legyetek óvatosak!

2021. dec. 12. 21:41
 8/9 anonim válasza:
Azt mindenképpen írd meg, hogy nem akarsz tovább beszélgetni. Főleg így, hogy van némi mentális betegsége. A saját és az ő érdekében is.
2021. dec. 13. 00:16
 9/9 anonim válasza:

Hogy érted azt, hogy egyre furcsább és nagyon tapad? Naponta többször ír és elvárja, hogy válaszolj, vagy mire érted ezt?

A ghosting a lehető legrosszabb döntés lehet amúgy, ezt hidd el, amellett hogy mocsok rossz érzés elszenvedni mondjuk így még magaddal szemben sem fair, mert akkor úgy fogod magad érezni, hogy bujkálsz előle.

2021. dec. 13. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!