Hogyan mondjam meg a lehető legkíméletesebben a legjobb barátnőmnek, hogy szerintem nem kéne legjobb barátnőknek lennünk?
Szóval a legjobb barátnőmmel nem is igazán beszélünk, nincs min beszélgetnünk igazán és a nézeteink is eléggé megváltoztak és különbözőek, még iskola előtt szeretném vele közölni/megbeszélni.
Ötletek, hogy mondhatnám meg neki úgy, hogy a lehető legkevésbé bántsam meg/sértődjön meg?
+én még szeretnék a barátnője lenni, csak nem legjobb barátnők lenni vele.
Nagyon megértelek kedves kérdező! Ez tényleg nehéz kérdés...
Én is hasonlóképpen vagyok a "legjobb" barátnőmmel. Nem egykönnyen bántanám meg, mert Ő vigasztalt a legmélyebben, amikor édesanyám a halálához közeledett, majd elhunyt.
(Az övé előbb halt meg néhány évvel, mint az enyém, gyakorlott volt hozzátartozó ápolásában.)
Ui: rengeteget köszönhetek neki párkapcsolati tanácsadásban is. És mi nem iskolások vagyunk már, hanem érettebb korú dolgozó hölgyek. Mégsem olyan egyszerű elmondani, hogy nem szimpatizálok bizonyos tulajdonságaival.
De mi az hogy hogyan mondd meg hogy nem kéne legjobb barátnőknek lennetek? :D
Ez nem olyan mint a házasság, ha keveset beszéltek stb stb akkor már nyílván nem vagytok legjobb barátnők, mit kell ezt túl bonyolítani? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!