Valaki más is konzis itten a gyikben?
Figyelt kérdés
Halihó, ha konzis vagy, szívesen beszélgetnék veled privátban, megosztani egymással a konzis élet nehézségeit/gyönyöreit.2021. nov. 27. 21:08
11/15 anonim válasza:
"így ha egy olyannak mondjátok"
Hogy milyennek?
2021. dec. 2. 22:32
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves tizes. Könyörgöm higyj nekünk, az összes konzit konzinak hívják, hogy a jó édes zsigubigule szálljon rád!
Igen, abban igazad van, hogy azt a bizonyos konzervatóriumot IS konzinak hívják, és akár úgy jutott el a füledhez, mintha azt az egyet ívnák így. De hidd már el, hogy az összes többit is mindenki (főleg, kik oda járnak) így nevezi.
2021. dec. 7. 20:44
13/15 anonim válasza:
Beszállnék, igen, minden egyes konzit az országban konzinak hívnak, és ha valaki azt mondja, hogy ő konzis, akkor egy kérdésem lesz, hogy melyikbe jár.
(tudom, én nem vagyok OLYAN, akinek ha mondod, tudom egyből mire gondolsz)
2021. dec. 7. 22:18
14/15 anonim válasza:
Szia! Én a kecskeméti konziban fogok tanulni szeptembertől. Nekünk tudtommal úgy lesz hogy a közismereti órák vannak délelőtt. Ha gondolod írhatsz privátban, bár csak szeptemberben tudok érdemben hozzászólni a dolgokhoz😅
2022. júl. 1. 17:31
15/15 anonim válasza:
Haliho!
Én is konzis vagyok, most kezdem meg az utolsó évemet:D
2022. aug. 13. 23:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!