Mit írjak első üzenetnek, amire nem ghosting a "válasz"?
Társkereső oldalakon, Tinder, Badoon pl.
Köszi
Az életben nem fognak válaszolni. Eleve a fele kamu profil. Én már annak is örülnék, ha legalább megnyitnák azt a nyomorult levelet, de sokan még erre sem képesek.
Ez amúgy a magyar nők mentalitása. A külföldiek nem ülnek ilyen magas lovon és sokszor szebbek is.
Nő vagyok, bár nagyon régen voltam ilyen helyeken aktív, gondolom ugyanúgy működnek.
A kép baromi fontos. Az első benyomás úgyis az alapján megy. Ha a kocsid előtt pózolsz, vagy kakastaréjod van, esetleg csüszörítesz felhúzott szemöldökkel rajta, esélytelen, hogy visszaírjak (ahogy a legtöbb csaj is).
A második pedig a leírásod magadról. Ha nincs ott semmi, abszolút SEMMI megfogható infó, akkor sem szeretek vissza írni.
Ha már annyit írsz "autóbu*i vagyok, animebu*i vagyok, könyvmoly vagyok, PC bu*i vagyok stb" is marha sokat tudsz ám segíteni. Mert ez egy elég nagy kört bezár abban, hogy miről tudnánk beszélgetni. Pl az én párom szereti az autókat, de nem ez az elsődleges neki, nem szoktunk erről beszélni kb soha. Na most ha egy társkeresőn ezzel indított volna az adatlapján (és semmi mással), akkor nem valószínű, hogy vissza írtam volna, mert ez az érdeklődési kör kb. lankaszt engem. :D Lexarom röviden.
Innentől kezdve ha már jól indítasz ezzel a két dologgal, egy sima "sziára" is szívesen válaszolok.
Én pl leírnám, hogy mivel foglalkozom (ha az nagy részt foglal az életemből, és az enyémből bizony igen), hogy szeretek videójátékokkal játszani, otthonülős vagyok és sokat csacsogok.
Ennyiből már körvonalazódik azért egy képed az adott emberről, főleg ha van fenn róla jó kép.
Szerintem értelmes nőt kell találni hozzá. Aki kiírja hogy "ne szia, mizuval kezdj" nekem az eleve komolytalanságra vall. Van olyan ismerősöm aki pont ezek miatt csupa jó szövegekkel szokott kezdeni, és a csajok pont ugyanúgy lexarják, hidd el nekem, pedig szerintem előnyös külsejű. Nem minden a kezdés, aki vissza akar írni, az vissza is fog. Aki meg nem, az úgyis annyit fog írni, hogy "igen, nem, igen, nem..." és süllyed az egész hajó utána.
1. A nők gyakran fotó nélkül vannak fent vagy a fejük hátsó részét mutatják.
2. Ha netalán kétoldalú kommunikáció történik, akkor az van, hogy igyekeznek a pasi vagyoni helyzetét felmérni, magukról viszont semmit nem árulnak el sőt ott meg is szakad a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!