Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit írjak első üzenetnek,...

Mit írjak első üzenetnek, amire nem ghosting a "válasz"?

Figyelt kérdés

Társkereső oldalakon, Tinder, Badoon pl.

Köszi

2021. nov. 14. 08:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nagyon jól összefoglaltad!

(Nem tudok likolni nincs erre mód. Ezúton küldök egy platós Ifányi likeot 😊)

2021. nov. 14. 09:56
 12/23 anonim válasza:
#10: Kösz, amúgy sajnos tényleg ezt tapasztaltam. Egy rakás lánnyal, nővel próbáltam kontaktust létesíteni a különböző társkeresőkön, minimális eredménnyel. A normális hangvételű, érdeklődő üzenetekre sem nagyon reagáltak, Badoo-n is beszíveztem rengeteg lányt, abból csak 2-3 szívezett vissza (azok között is az egyikről kiderült, hogy onlyfansos ribi). Facebook társkeresőn szintén sokat megszíveztem, de csak egy matchem volt, aztán ő is lelépett. Ja és persze rengeteg nő kiírja, hogy ő nem előfizető, írjanak nekik elérhetőségeket. Hát persze, ők még arra sem veszik a fáradságot, hogy előfizessenek, de azért sírnak, hogy nekik milyen nehéz párt találniuk. Az abszolút kedvencem az, amikor kiírják, hogy "Bűvölj el", meg hasonlók. Az ilyen mégis mit képzel magáról, azt hiszi, hogy királykisasszony? Egy vadidegentől milyen jogon várja el, hogy egy zsákbamacska kedvéért majd nekiáll udvari bolondot játszani? Majd ha megismerem a másikat, és úgy látom, hogy megéri az erőfeszítést, akkor többet fogok beletenni a dologba, de addig minek? Nagyon sok nő el van szállva magától, amit sajnos nagyrészt pont a társkeresőknek is köszönhetünk. A 10-es voltam.
2021. nov. 14. 10:11
 13/23 A kérdező kommentje:

10

Teljesen így van.

2021. nov. 14. 10:17
 14/23 anonim válasza:
Fogalomzavarban szenvedsz. Nem azt nevezzük ghostingnak, amikor valaki alapból nem is válaszol az üzenetedre.
2021. nov. 14. 11:01
 15/23 A kérdező kommentje:

15

Mesélj mi akkor?

2021. nov. 14. 11:26
 16/23 A kérdező kommentje:

Egyébként az egyik legundorítóbb dolgok egyike a ghosting, amit nők el tudnak követni.

Lega annyit nem igaz hogy nem lehet írni, hogy pl nem vagy az esetem vagy bocsi nem téged kereslek...

Persze napi száz levelet könnyű így elintézni, gondolom ennyit kap is a nagy többség.

2021. nov. 14. 11:29
 17/23 A kérdező kommentje:

15

(csak zárójelesen megjegyezném, hogy nem igaz, hogy nem tudtál volna jobb szót kitalálni a szenved ige helyett... Ebből is látszik a nagyfokú lenézés a férfiak felé... Na de fordulhat még a Sors kereke...)

2021. nov. 14. 11:32
 18/23 anonim válasza:

A ghosting azt jelenti, hogy valaki, akivel eddig gyakran kommunikáltál, netán párkapcsolatban is voltatok valamilyen szinten, egy adott pillanatban megszűntet minden kapcsolatot és elérhetetlen lesz.

Amúgy nő vagyok és minden normális üzenetre válaszolni szoktam, ahogy az ismerőseim többségé is. A Szia, hali talizunk, mikor érsz rá, muti a melled és hasonló nem normális üzenet. A Szia ez és ez vagyok, azért írtam rad mert x alapján szimpatikus vagy, én ezt meg azt szeretem, ez a hobbim, stb normális üzenet.

2021. nov. 14. 12:21
 19/23 anonim válasza:
Ne csak egy sziával indits.Itt mikor ilyet írnak,nem tudom hova rakni,mit akar az illető.Azt hanyagolom is.
2021. nov. 14. 12:41
 20/23 anonim válasza:
#18: Ez azért érdekes, mert pl. a Badoo-n is írtam pár normális hangvételű üzenetet (tudok köszönni, nem a farkamat mutattam meg, és nem is pucér képeket kértem a hölgyektől, érdeklődő voltam), de semmi válasz nem jött. Lehet, hogy te válaszolsz, de a nagy többség nem, sőt, még odáig sem jutunk el, hogy ha megszívezek valakit, akkor legalább visszajelöljenek, ezért újabban úgy vagyok ezzel, hogy akkor írni sem fogok, legalább annyit tegyenek már meg a nők is, hogy ők is fizessenek elő, ha komolyan gondolják az ismerkedést (mert pl. Badoo-n is sokan kiírják, hogy ők nem előfizetők, nem látják, ha megszívezik őket stb.). Szóval a jelek szerint ők még ennyire sem hajlandóak, de azért milyen nehéz a nőknek párt találniuk. A másik dolog meg az, hogy ha egy férfi az első levélben elkezd ömlengeni, hogy ő mit szeret, mi a hobbija, akkor azt kritizálják a nők, mondván, csak saját magáról beszél a fickó. Egyébként is, ha valakinek normálisan ki van töltve az adatlapja, akkor ott jó eséllyel szerepelnek a hobbik is, ezt felesleges megismételni egy levélben. Legalábbis szerintem.
2021. nov. 14. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!