Mit írjak első üzenetnek, amire nem ghosting a "válasz"?
Társkereső oldalakon, Tinder, Badoon pl.
Köszi
Nagyon jól összefoglaltad!
(Nem tudok likolni nincs erre mód. Ezúton küldök egy platós Ifányi likeot 😊)
10
Teljesen így van.
15
Mesélj mi akkor?
Egyébként az egyik legundorítóbb dolgok egyike a ghosting, amit nők el tudnak követni.
Lega annyit nem igaz hogy nem lehet írni, hogy pl nem vagy az esetem vagy bocsi nem téged kereslek...
Persze napi száz levelet könnyű így elintézni, gondolom ennyit kap is a nagy többség.
15
(csak zárójelesen megjegyezném, hogy nem igaz, hogy nem tudtál volna jobb szót kitalálni a szenved ige helyett... Ebből is látszik a nagyfokú lenézés a férfiak felé... Na de fordulhat még a Sors kereke...)
A ghosting azt jelenti, hogy valaki, akivel eddig gyakran kommunikáltál, netán párkapcsolatban is voltatok valamilyen szinten, egy adott pillanatban megszűntet minden kapcsolatot és elérhetetlen lesz.
Amúgy nő vagyok és minden normális üzenetre válaszolni szoktam, ahogy az ismerőseim többségé is. A Szia, hali talizunk, mikor érsz rá, muti a melled és hasonló nem normális üzenet. A Szia ez és ez vagyok, azért írtam rad mert x alapján szimpatikus vagy, én ezt meg azt szeretem, ez a hobbim, stb normális üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!