Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Férfiak! Nektek mit üzen, ha...

Férfiak! Nektek mit üzen, ha egy lány feketét visel? Jobban szeretitek a színes ruhákat?

Figyelt kérdés

Egy ismerkedős baráti eseményre megyek és nem tudom, vehetek-e fel feketét vagy ez így első benyomásnak mit üzenne? Ha valami világosabb szint veszek fel, azzal pozitívabb lesz az első benyomás?

Válaszokat köszi!

22/L

2021. szept. 1. 13:26
1 2
 1/16 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs a feketével, én is elég sokat hordok xd
2021. szept. 1. 13:27
 2/16 Peter700 válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, ha feketében leszel, nem keltesz rossz benyomást vele
2021. szept. 1. 14:14
 3/16 anonim válasza:

Szaturnuszi energia. Kronos isten, azaz a kaszás.

Ha a komolyság és keménység látszatát akarod kelteni, akkor jó a fekete.

2021. szept. 1. 14:17
 4/16 anonim válasza:
Nekem személy szerint semmit nem üzen. Ha valaki valami extrém ruhában jelenik meg arra persze fel szoktam figyelni, aztán attól függően hogy milyen az összkép természetesen valamiféle első benyomásom kialakul az adott emberről. Na de most az hogy valaki feketében van vagy színesben engem abszolút nem szokott érdekelni, nem is figyelek erre ha csak átlagos ruhadarabokról van szó.
2021. szept. 1. 14:26
 5/16 anonim válasza:
3-as, az megvan, hogy Kronosz nem isten, főleg nem a halál istene vagy kaszás vagy hívd aminek akarod?
2021. szept. 1. 14:30
 6/16 anonim válasza:
Tökre nem érdekel, úgyis a fejed meg a csöcsöd nézik.
2021. szept. 1. 14:32
 7/16 anonim válasza:
A temetésemre készülődik, pedig meg sincs hívva 😀
2021. szept. 1. 14:33
 8/16 anonim válasza:
5# Semmit sem tudsz róla.
2021. szept. 1. 14:44
 9/16 anonim válasza:
Ha minden ruhadarab fekete, az jutna eszembe, hogy biztos gyászol. Ha már van valami más szín is mellette, akár egy piros kendő, vagy bármi, az más.
2021. szept. 1. 15:14
 10/16 anonim válasza:

Nekem személy szerint nagy gyengém, ha egy nő full feketén öltözik, bár nyomós ok lehet az, hogy én is a sötét ruhákat és színeket szeretem, metalhead vagyok '^^ . De ez szerintem ez egyén és ízlésfüggő, vélemények hasonló arányúak, megoszló dolog. Mindkét fél számára (aki felveszi a ruhát és aki látja).

Ha nem ismered annyira az illetőket, és azoknak ízlését, akkor inkább a színesebb ruhákat javaslom, mert a feketén öltöző nőkkel gyakran előítéletesebbek az emberek, sokaknál rossz benyomást sugallhat, főleg nők körében, akik "színesek".

2021. szept. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!