Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ebből a gödörből...

Hogyan lehet ebből a gödörből kijönni?

Figyelt kérdés

Már egy éve majdnem, hogy teljesen feladtam a párkeresést (Huszonév elején járok). A visszautasítások, amiket kaptam, teljesen megváltoztattak ilyen téren. Mert nem is a visszautasítással volt bajom, hanem, hogy addigra már nagyon megkedveltem azt, akivel éppen írtam és beszélgettem. És ezután nehéz elmagyarázni, de úgy érzem mintha egy fal venne engem körül, ami mögül nem tudok kimászni. Egyszerűen nem érzek semmit, ha beszélek emberekkel (kivétel a már ezelőtt is meglevő barátaim és a szüleim) és egyszerűen frusztrál az érzés. Mert igen, valamennyire feladtam, de a szívem mélyén meg vágyok a szerelemre. Emiatt beszéltem is egy lánnyal, ami nem jött össze, de közben nem éreztem semmit, a személyiségét kedveltem, de ennyi. Az elutasításkor sem fájt nekem, azóta sem.

Csak tudom, hogy ez nem a jó út, és szeretnék újra az az érzelmes, romantikus alkat lenni, mint aki voltam.

Tudtok ebben tanácsot adni? Vagy van ehhez a témához hasonló videó amit tudtok ajánlani?

Előre is köszönöm!

2021. nov. 9. 22:03
1 2
 1/19 anonim válasza:
Fiu / lany vagy??
2021. nov. 9. 22:21
 2/19 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, de ez nem tudom mennyire releváns, de úgy korrekt ha megosztom
2021. nov. 9. 22:44
 3/19 anonim válasza:
Hát. Nem adunk gyűrűt az első randin. Oké, hogy gyorsan beleszeretsz a szimpatikus lényekbe, de ők meg arra várnak, hogy beléd szeressenek.Ehhez képest kb berúgod az ajtót. Azt fogják gondolni, hogy mindenkibe könnyen beleszeretsz, esetleg szerepet játszol, megijednek. Igazuk van: először megismerjük, utána eldől, hogy együtt vagy nem.
2021. nov. 9. 23:03
 4/19 anonim válasza:
Hasonló vagyok én is kicsit idősebb kiadásban. Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor nem levelezel hónapokig senkivel. Megpróbálsz a személyes beszélgetésekre törekedni.(randi) Maximum pár nap online beszélgetés után lebeszélni. Így nem lesz időd megkedvelni őket túl hamar.
2021. nov. 10. 04:43
 5/19 anonim válasza:
Felesleges teperni értük, mind egyforma. A testükért cserébe a pénztárcádban akarnak kotorászni. Erőforràsként tekintenek csak a másik nemre. A szeretet eltűnt belőlük.
2021. nov. 10. 05:00
 6/19 anonim válasza:

Szerintem nem a párkapcsolat a MINDENSÉG!

Tanulási sikerek? Munkahelyi légkör?

Ráérsz még a családalapítással is!

2021. nov. 10. 05:35
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igazából szinte mind hasznos volt és a tanácsokat igyekszem ezekből megfogadni.

6-nak külön válaszolnék is, hogy jelenleg tanuló vagyok, ösztöndíjas és úgy tűnik jó irányba haladok karrier szempontjából. Amúgy sok barátom van, boldog vagyok velük, meg elégedett vagyok kb minden mással az életben, egyedül ez hibádzik.

2021. nov. 10. 06:48
 8/19 anonim válasza:
5# A helyzet ennél sokkal rosszabb: nem csak a a pénztárcádban, de az önbecsülésedben is. (Neki van igaza, ő hisztizhet, mert ő lány, stb.) Bármwnnyire is elvárják, hogy te legyél a férfi, minden nő arra törekszik, hogy ő hordja a nadrágot.
2021. nov. 10. 08:02
 9/19 anonim válasza:
Ezt simán depinek hívják. Szervezz bulikat, itass le csajokat, és dugj meg minél többet. Ennyi a titok...
2021. nov. 10. 12:03
 10/19 anonim válasza:

1 éve már?! Húhaaaa...😆

5 éve nem találok párt.... Szóval már átéltem ilyen olyan korszakokat. Azt tudom mondani ennyi év sikertelen keresés után hogy a netes ismerkedés nagyon sokunknak KUKA!

Leép

2021. nov. 10. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!