Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok miért vagytok ilyenek? ...

Lányok miért vagytok ilyenek? Miért szívódtok fel?Miért nem válaszoltok? 😔 25/L

Figyelt kérdés

Tudom hogy erre senki sem lesz kíváncsi. Jönnek majd a trollok is.De nagyon nem is érdekel már.

De miért kell ezt csinálni a fenn emlitett dolgokat?Miért jó ez ennyire nektek :/

Ha nem gondoljátok komolyan az ismerkedést lányok akkor nem kell sem az ismerkedős kérdések alá sem privátban írni.

Tiszta gáz ami itt megy az oldalon:/

2021. nov. 5. 14:55
1 2
 11/18 anonim válasza:

Azért mert személyiségzavaros se fiú se lányok, akik azt sem tudják kik ők és mit akarnak.

A maradék eset pedig olyan felhasználó, akinek már 5x írtál mindenféle egyéb válasza kapcsán és csak ő tudja, hogy te ki vagy...

Ezt a problémát meg lehetne oldani publikus nicknevek használatával.

2021. nov. 6. 09:27
 12/18 anonim válasza:
#2 tuti
2021. nov. 6. 12:01
 13/18 anonim válasza:
Mert már beszélgettetek, unalmas vagy, nincs is bennetek közös, stb.
2021. nov. 10. 23:10
 14/18 anonim válasza:
bocsi de uncsi vagy :/ és még csak valami extra sincs benned kinézet ügyileg
2021. nov. 10. 23:30
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es köszi...

Nem vagyok csavargos világi ember....

Nem vagyok extra alak sem.

Ha az jobb hogy valaki tele van piercingekkel stb.

A tetkókkal nincs bajom.De szerintem mindennek van egy normális határa.

Igen én egy egyszerű szürke emberke vagyok.Nem szeretek kihívóan sem feltűnően kinézni.

Nem tetszik hát akkor nem tetszik.

2021. nov. 10. 23:36
 16/18 anonim válasza:
nem ilyenekről beszéltem, de értsd ahogy akarod
2021. nov. 10. 23:42
 17/18 anonim válasza:
Egy full átlag valaki vagy. Semmi olyan nincs ami megfogna benned bárkit.
2021. nov. 11. 00:44
 18/18 anonim válasza:
Nem ez a kerdes fogja elvenni az emberek kedvet kérdező reven anonim az egesz, es nelkulem es a kommentjeim nelkul is ilyen a helyzeted, nem kerek privit se. Mondtam h hol a gond kb, keresel egy hasonlo embert mint te es nem lekoptatos oket mert unalmasak vagy hasonlo. Elfogadod h te is ilyen vagy es probalod kihozni belole a legjobbat es elvezni.
2021. nov. 11. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!