Resident Evil Village nevű játékkal kapcsolatban válaszoltok pár kérdésemre? (lent)
Van PC-re.
60 euró.
A "tízes skála" nem értelmezhető, mert a te nyelvtudásodtól függ a nehézség. Nem nehezebb, mint egy átlagos film vagy könyv nyelvezete.
Megéri megvenni, ha többször is újra akarod játszani, mert rengeteg dolgot lehet benne összegyűjtögetni és felfedezni. Ott a külön Mercenaries mód is, azzal is sok időt el lehet tölteni. Ha csak a sztorit akarod egyszer végigtolni, akkor drága.
Nagyon tetszett, pedig én a sorozat régi rajongójaként igencsak kritikus vagyok.
Itt kétlem, hogy van olyan aki már megvette volna, vagy játszott volna a játékkal... Na amekkora amekkora hozzáértők válaszolgatnak itt, szerintem ne is halgass rájuk, bármit is írnak.:D
Az meg, hogy mi az "igazi" Resident Evil nyilván maguk a készítők tudják a legjobban nem mi, akik még nem is játszottunk az új résszel, legfeljebb csak Youtube-os videókat láttunk belőle..
Én is csak videókon láttam eddig és azok alapján nekem nagyon tetszik. Írtó hangulatos játék és nagyon szép a grafikája. Én nem vagyok egy Resident rajongó, a 7-el se játszottam még, de eddig a messze Village tetszik nekem legjobban a látottak alapján.
Szerintem nyugodtan vedd meg. A mostani játék felhozatalból bőven az egyik legjobb game.
#6: Csak a magad nevében beszélj ("nem vette meg senki, csak videókat láttunk", stb)! Megjelenés napján megvettem, azóta bele is toltam 45 órát.
Ha pedig te sem próbáltad, akkor hogy állíthatod: "A mostani játék felhozatalból bőven az egyik legjobb game."? A Youtube videók alapján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!