Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Olvasóközösségre lenne itt...

Olvasóközösségre lenne itt érdeklődés?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy fejezetről fejezetre együtt haladnánk egy könyvvel, majd mindig megtárgyalnánk az aktuális részt.

2021. nov. 4. 14:31
 1/9 anonim válasza:
Attól függ milyen könyveket akarsz olvasni. más olvasója van Daniel Steelnek meg mondjuk Frank Herbertnek.
2021. nov. 4. 14:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Huxley - Szép új világ című művet már régóta el szeretném olvasni. Természetesen vevő vagyok mások ötleteire is. :)
2021. nov. 4. 14:37
 3/9 anonim válasza:
Nem is rossz, az nekem is rajta van a listámon! Mert mindig elhatározom higy elolvasom aztán nem.
2021. nov. 4. 14:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is sokszor így jártam. :D De szeretnék változtatni e rossz szokásomon. Ha benne vagy, a héten bele is kezdhetünk.
2021. nov. 4. 14:45
 5/9 anonim válasza:

Majd dobj egy privátot! Most nem tudok írni majd este.

Üdv (én írtam eddig mindkét választ)

2021. nov. 4. 14:52
 6/9 anonim válasza:
Én támogatnám. A szép új világ az egyik kedvenc könyvem
2021. nov. 4. 16:10
 7/9 anonim válasza:
Arra jöttem rá, hogy senki nem értelmezi olyan mélyen a könyveket és nem köti össze a szálakat mint én. Ezért ilyenekben nem veszek részt, és egyedül írom magamnak a gondolataim. Nektek viszont jó szórakozást.
2021. nov. 4. 19:59
 8/9 anonim válasza:
Szuper, jó ötlet. Tari Annamária könyvei?
2021. nov. 4. 20:25
 9/9 anonim válasza:
Én benne lennék. Lehet lenne olyan olvasmány is amihez kedvem támad.
2021. nov. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!