Valakinek lenne kedve beszélgetni spirituális témában? 30-as férfi vagyok, régóta érdekel a spiritualitás ehhez keresnék beszélgetőpartnereket, kortól, nemtől függetlenül akiket szintén érdekel ez a téma, ez a terület.
10-es.
Engem érdekel az építészet. Irna még valaki, akit érdekel?
Van különbség a DIY vályogházat építő néni között meg a felhőkarcolókat tervező mérnök között, a harmadik embert meg mondjuk az ókori építészet érdekli. Szóval ez elég nagy kategória ahhoz, hogy csak igy keresgélj.
Egyébként meg, nyilván ki lehet irni a kortól nemtől való függetlenséget, aztán szűrni:D
11:
"Igazából nincs is olyan egészséges heteró férfi a világon akit ez érdekel azon túl hogy talán p.ncit lehet vele fogni."
Bakker, akkor én nem vagyok egészséges? Vagy hol lógok ki abból a (borzasztó kevésbites) dimenzióból, amit elképzeltél a kérdésedhez? :)
Gyakorlatilag nálam a fészbúk nem nagyon létezik, szinte csak is a messenger szolgáltatásukat használom.
DE, 2 dolog miatt szoktam felmenni néha:
1. Komáromi Miklósnak elég sok jó megosztása van amiben érdekes videók és írások, gondolatmenetek rejtőznek. :)
(Második a településem csoportja, hogy legalább uptudét legyek lokál szinten.)
tl;dr: Tévedsz, el kell "keserítselek", igen is vannak olyan egyes személyiszámmal kezdődő eNberkék is, akiket tényleg érdekel, mindenféle hátsó szándék nélkül. Meglepő, mi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!