Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek ebből még lehet...

Szerintetek ebből még lehet probléma,vagy ne is kezdjek agyalni rajta?

Figyelt kérdés

Vasárnap találkoztam családdal együtt egy sráccal,aki benne van egy szervezetben,önkénteskedett. Bemutatkoztunk és ennyi volt,tette a dolgát,meg mamámat fuvarozta odafele,mert mamám is ott tevékenykedik. Hát nem tudom,hogy esetleg az ő hatására e,de bejelölt a srác tegnap,vagy tegnapelőtt,majd meghívott,hogy likeoljam az oldalát,de nem tettem. Ma nézem az fb-t,végiglikeolta az összes képem,és kezdek aggódni,hogy a következő lépés az lesz,hogy rám ír.xd

Miért is aggódok? Nem heteroszexuális vagyok,még pontosan nem tudtam magam besorolni mégsem,de a lányokhoz biztosan vonzódom,és hát ezt a család nem tudja,nem is szeretném még,mert világháború lenne. De így attól tartok,hogy mamám majd adja alá a lovat,mert még találkozni fognak,tőlem meg majd jönnie kell az indoknak. Az a baj,örültem volna,ha végre tök őszinte tudok lenni mindenkivel,de ismét egy hazugság lenne,szóval ahhoz kérnék tanácsot,hogy mivel jelezzem majd,ha esetleg rám ír,hogy zárva van a kapu és zárva is marad? Mi az amiről le lehet venni egyből? Ez ellen nem tudok mit tenni,szemétség és érzéketlen,de azért a másik megoldás nagyobb durr lenne.😅

(Mindemellett kedves ember vagyok,úgyhogy ez sem segít,ezt volt,hogy félre is értették és emiatt megkedveltek,miközben csak barátkozás volt😬 elcseszett ügy)

2021. szept. 29. 19:24
 1/6 anonim válasza:
Ha írna Neked, vedd csak barátira a beszélgetést, ha tényleg többet akar, vagy netán rákérdezne: „bocsi, hát alakulóban van éppen valakivel a dolog”. És kész. Itt tudja, hogy nem érdemes hajtania rád. Ha meg ezt elmondja mamádnak, akkor Neki is bekamuthatod ezt, vagy mondhatod azt is, hogy nem jön be a srác és kész. Nem kell túlagyalni.
2021. szept. 29. 19:44
 2/6 anonim válasza:

Milyen nevelést kaptál? Hány éves vagy? Szexuális tartalmú beszélgetések mikor voltak és milyen minőségben szülőkkel?

Pusztán kiváncsiságból hol csúsztak el a dolgok.

2021. szept. 29. 20:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Írt nem rég az önkéntes tevékenységét kihasználó dologgal kapcsolatban😂 De most talán le is zártuk 3 mondatban.

Valószínű a nem jön be lesz,a legjobb,hogy megnéztem a volt sulim oldalán a képeket az avatóról és erre az a tanárom (nő) mellett ült,akivel nagyon sok mindenről beszéltünk,ő legalább kb nyomon tudta követni a lelki dolgaimat is,meg felkészítőm volt,úgyhogy kicsit meglepődtem,hogy még ez is így jött ki😂

Nem a legjobbat,mert mindig tudtam,hogy elítélik az azonos neműek kapcsolatát:/,ennek ellenére én mindig is teljesen elfogadó voltam az emberekkel,fogalmam sincs hogy alakult ki,talán jó volt,hogy tudtam róluk,ha sokat nem is,mert azokat magamtól néztem 16 évesen,hogy akkor mi hogy is van.

19 éves vagyok,úgyhogy már elég rossz szakaszban talán,mert ugye innentől kezdve van az gondolom,hogy azt mondanák megzavarodott az ember. Szexuális nagyon nem volt,apával semennyire,de volt 1 barátom rövid ideig,amikor magam alatt voltam kifordultam nagyon,és csak nem akartam egyedül lenni,ennek viszont örülök,hogy anya nem is engedte itt aludni,viszont ennyire óvott is,hogy még itt se aludhatott volna senki velem egy ágyban,még barát (lány) sem. Ha arra gondolsz,hogy a homoszexualitás miatt hol csúszott el,az velem született,ezt mindig tudtam,oviban is a lányokat néztem meg,csak máshogy fogtam fel,mert nem volt meg az a tudás,és annyit láttam,kissulisként,amikor észrevettem,hogy mindenki (mivel a környezetben nem volt és nem is beszéltek róla) ellentétes neművel jön össze,így azt hittem nekem is úgy kell és majd gondolatban fantáziálok lányokról,hát ez hülyeség volt.

2021. szept. 29. 21:25
 4/6 anonim válasza:

Ha nem akarsz tőle semmit akkor gyorsan le tudod koptatni. Ignorálod, behazudod hogy van valakid/alakul, megmondod neki hogy max barátkozni akarsz ami kb annyit tesz hogy később kell majd csak lekoptatnod.

Amúgy a családdal meg hosszú távon én jobbnak látnám a coming outot minthogy hagyod hogy állandóan csesztessenek a pasizással. Persze ha annyira félsz tőle hogy mit fognak mondani akkor inkább költözz el (koli, albi, bármi) és utána szólj csak nekik, mikor már nincsenek nagy hatással az életedre.

2021. szept. 30. 09:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!😊

Most is albiban vagyok suli miatt,de nem én fizetem,úgyhogy tényleg ez lesz a cél,hogy majd tudjam fizetni,mert ki tudja mit hozna magával,meg azért egy komoly kapcsolat sem ártana érzésekkel,hogy tudjam kiért megtenni,meg én is fejlődjek e téren.

2021. szept. 30. 09:58
 6/6 anonim válasza:
Hát akkor sok sikert hozzá :D
2021. szept. 30. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!