Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit kezdjek a Google Play...

Mit kezdjek a Google Play Services for Instant Apps problémával?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra a letöltési engedélyem nélkül felkerült egy Google Play for Instant apps "alkalmazás(?)" a telefonomra. A telefonomon nem találom az elérési útját, hogy hol lehetne letörölni. Néztem feladatkezelőbe, de semmi. Ezt azért szeretném letörölni mert folyton ezt írja ki: "Google Services for Instant Apps alkazmazás sajnos leállt!" és kegyetlenül zavaró.

2019. febr. 5. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:

No.

Ez az Instant Apps azokat az appokat fedi, amiket kipróbálhatsz telepítés nélkül.

Beállítások-> Alkalmazások

Valahol itt kellene lennie. Milyen telefonod van egyébként?

Megpróbálhatsz egy vírusirtót is, de mivel ez hivatalos app, nem fogsz vele sokra menni (szerintem).

2019. febr. 5. 19:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Lenovo A2010 Megtaláltam az alkalmazások közt is és itt lehet törölni, de nem tudom hogy mit kéne vele csinálnom. Jelenleg leállítottam az értesítések küldését és ha nem megy akkor alkalmazom a kényszeres leállítást.
2019. febr. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!