Miért ilyen passzívak a lányok ismerkedésnél?
Sok társkereső alkalmazáson, illetve beszélgetés (személyes és discordos egyaránt) alkalmával is azt vettem észre, hogy a nők többsége nagyon passzív egy beszélgetésben. Általában válaszolnak a kérdésekre amit felteszek, néha kifejtik, hogy mit gondolnak egy-egy témáról (esetleg az egész randi alatt be nem áll a szája) és ennyi. Nem kérdeznek vissza, nem hoznak fel új témát, hanem csak úgy vannak.
Mit tudnék máshogy csinálni, hogy esetleg jobb beszélgetés alakulhasson ki? Hölgyek, mik az elvárások ahhoz, hogy ne csak arról legyen szó, hogy Ti milyenek vagytok, hanem akarjatok megismerni minket is?
Mert jelenleg azt érzem, hogy csak hús vagyok, akinek udvarolni kell, de az senkit sem érdekel ami tényleg én vagyok.
24/f
Ez sajnos nem rajtad múlik, hanem rajtuk. Ha nem érdeklődnek irántad, akkor az szerintem felejtős. Nekem csak olyan beszélgetésből lett pozitív tapasztalatom, ami természetesen folyt, nem éreztem erőltetettnek.
21/F
Sok pali azt csinálja amit te, teljesen alárendelt szerepbe tolja magát, akkor miért lepődsz meg?
Beszélj magadról te is, mesélj sztorikat, ossz meg gondolatokat. Nem pincsi vagy egy állásinterjún, hogy felkérdezd mindenről és szórakoztasd. Ha nem érdekli amiről beszélsz, ignorál vagy úgy érzed tesz rád magasról, akkor kuka, be is fejezheted vele a randit és az időpazarlást.
Ha úgy érzed nem érdeklődik az első 1-2 találkán, nem kérdez semmit, nem von be semmibe, akkor szintén felesleges erőltetni vele az egészet. Olyannal ismerkedj akivel jól is érzed magad, ne ragadj bele olyan helyzetekbe, ahol szrba se néznek. Legyen legalább egy kis önbecsülésed.
A netes vonalra nem térek ki, teljesen komolytalan. Egy bohóc vagy csak ott, főleg egy discordon, ahol aztán meg főleg nem ismerkedési céllal dumálgatnak mással, de ez érthető. Az egy közösségi platform, haverkodni és közös játékokra embereket keresni, nem párkapcsolat után kutatni van.
Ennek ellenére a sok idióta hol máshol akar ismerkedni, mint Discordon... Nem tudom megérteni, hogy miért van ennyire felfújva az az alkalmazás, főleg, hogy nem is ismerkedésre lett kitalálva...
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát. Sokat segítettek. Jó nem abban hogy jobb legyen, de legalább így tudom, hogy nem éri meg fölöslegesen a csajokkal foglalkozni.
Időközben rájöttem arra is, hogy miért vonzóbbak az ázsiai lányok akikkel tartom a kapcsolatot. (Ők érezhetően kommunikatívabbak)
Úgyhogy szerintem hagyom az egészet, és ismerkedés helyett inkább valami sportautó megszerzésébe fektetem az időm...az legalább világít ha baja van és nem csak passzívan viselkedik.
Ugyanott leszel, se a csaj se a kocsi nem indul be ha baja van.
Sztem legózz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!