Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért lett ennyire felkapva...

Miért lett ennyire felkapva itt a Discordon való ismerkedés?

Figyelt kérdés

2021. szept. 8. 17:53
1 2
 1/13 anonim válasza:
Azért, mert a chatoldala sokkal jobb, mint az itteni beszélgetés, ugyanakkor mégis anonim. (Oké, van egy felhasználónév meg minden, de nem teregeted ki az életed)
2021. szept. 8. 17:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Mit jelent nálad az, hogy nem teregeted ki az életed? Valamiről muszáj beszélgetni egy ismerkedés során, és azt a saját életedről, saját magatokról teszitek.
2021. szept. 8. 18:01
 3/13 anonim válasza:
De ott nem kell megadnod a valós neved, a lakhelyed stb. Leírhatod idővel, de nincs az ember pofájába nyomva mint pl a facebook-on. Tehát te döntöd el 100%-ban hogy mit osztasz meg a másikkal és mit nem. Emellett sokkal kényelmesebb mint a messenger (ami nem küld értesítédt) vagy a gyakori privát levelezés.
2021. szept. 8. 18:03
 4/13 anonim válasza:

#1 vagyok

Pontosan úgy értem, ahogy az 1-es leírta. Nem lát mindent rólad, hogy hol tanultál/tanulsz/dolgozol stb.. nem lát rólad sok képet, nem lát az egész családodról/barátaidról stb képet.

2021. szept. 8. 19:17
 5/13 A kérdező kommentje:
De ez elmondható az Instagramról és a Snapchatről is.
2021. szept. 8. 19:23
 6/13 anonim válasza:
Nekem azok közül pl egyik sem volt kényelmes.
2021. szept. 8. 19:25
 7/13 anonim válasza:
Pomt ezért. Ahogy írtam, az még anonim. A Messengert a másik hozzászóló csak példaként emelte ki, de az összes ilyen appra vonatkozik.
2021. szept. 8. 19:25
 8/13 anonim válasza:
Én azt preferálom, mert nem kell egyből tudnia rólam a másiknak, megvan az a "hidegség" az elején. Szerintem sokkal jobb, és a felülete nagyon jó.
2021. szept. 8. 19:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor inkább az introvertált emberek preferálják jobban az alkalmazást, vagy nincs összefüggés a kettő között? :D
2021. szept. 8. 19:42
 10/13 anonim válasza:
Lehet hogy van összefüggés, de szerintem inkább egyfajta elővigyázatosság. Nem lehet tudni milyen ember van a másik oldalon.
2021. szept. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!