Miért lett ennyire felkapva itt a Discordon való ismerkedés?
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 17:53
11/13 anonim válasza:
Nem vagyok introvertált, csak annyi a nagy hibám, hogy nőnek születtem, és ha férfival barátkozok, akkor nehéz megállapítani a szándékot. Nagyon könnyű online előadni, hogy barátkozni akar csak, aztán ha olyan, nehéz levakarni. Sajnos tapasztalat
2021. szept. 8. 20:36
12/13 anonim válasza:
Én is az anonimitást szeretem benni. A Snapchatet is szerettem, de nem annyira, mint ezt és ritkábban is néztem.
Annyi a különbség, hogy itt vannak szerverek, amik lényegében csoportok. Ezek tematikusak, ahol hasonló érdeklődésű emberek beszélgethetnek. Én emiatt nem értek egyet azzal az elképzeléssel, hogy introverátltaknak való lenne a hely. Emellett van rajta hívás és asszem videóhívás is. Lényegében minden jó dolog rajta van, amit a többi szociális médiától átvett. :D
2021. szept. 9. 00:07
13/13 anonim válasza:
Mert nem kell hozzá semmilyen program hogy megfelelően működjön. A chat oldalak esetében a gyalogló chathez szükséges volt a JAVA nem tudom hányadik verziójának a megléte, ami alapból sebezhető volt akkoriban is. Letöltés nélkül is lehet használni. Ráadásul olyan szerverre lépsz be amelyikbe szeretnél, lehet szűrni rendesen. Bár még kevés olyan szervert lehet találni, ami nem csak gamerekkel, és animésekkel van teli, úgy hiszem, hogy a Discordnak van jövője a továbbiakban, s a komolyabb,érettebb korosztály is ezt fogja használni, ha nagyobb hírnévre fog szert tenni az alkalmazás. Ezzel kiszorítva a már így is elavult chat oldalakat(Chat.hu,Gyalogló chat,badoo stb..) Így legalább a sok gyökér megmaradhatna magának.
2021. szept. 10. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!