Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ilyen adottságú lányok az...

Ilyen adottságú lányok az eseteim, neked milyen az ideálod?

Figyelt kérdés
Én imádom a hosszú, egyenes, fekete hajú, fehér bőrű, barna szemű, vékony alkatú, kisebb mellű, formás fenekű lányokat. Ha véletlen van itt ilyen lány és vevő az ismerkedésre, írhat, ha nincs az se gond. Kívancsi vagyok kinek milyen ideálja van külsőre, akár fiú, akár lány.

2021. szept. 5. 19:05
 1/9 anonim válasza:
Én a díjbirkózó alakú, izmos nagymellű szőkéket csípem, kék vagy zöld szemmel.
2021. szept. 5. 19:11
 2/9 anonim válasza:

Számomra sokkal fontosabb egy lánynak/nőnek a személyisége, mert ha egymásra tudunk hangolódni, elbeszélgetni mélyebb dolgokról és úgy érzem, hogy törődik velem, akkor belé tudok szeretni, máskülönben nem, ha úgy érzem, hogy felszínes és nem ért meg engem. Igazából annyi elvárásom van csak, hogy legyen igényes magával szemben, öltözzön kifinomultan, nőiesen. Az alkata lehet vékony, lehet nőiesen telt is, nem igazán számít, a kisugárzása a legfontosabb.

Ez nem volt túl specifikus, de hátha valaki magára ismer benne így is.

26/F

2021. szept. 5. 19:53
 3/9 anonim válasza:
Lányként írok: a sötét hajú, erős csontozatú, sportos testalkatú fiúk tetszenek, szép, kifejező szemekkel. Részletezhetem még, de a "lényeget" leírtam :).
2021. szept. 5. 19:58
 4/9 anonim válasza:

Nekem a kétszemű lányok jönnek be, főleg akiknek haja van, és a lábuk a földig ér.

Fontosnak tartom, hogy tudjon önállóan levegőt venni, és legyen saját ruhája.

2021. szept. 5. 20:05
 5/9 anonim válasza:
Nekem testileg a tényleg nagyon vékony. Ezt nézem meg utcán leginkább. Amúgy meg természetre a kaotikus.
2021. szept. 5. 20:14
 6/9 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak legyen lika.
2021. szept. 5. 22:07
 7/9 anonim válasza:

Én nekem az ideálom:

Hosszú szőke hullámos haj (az ilyen a gyengém: [link] ), szemüveg, Vékonytól picit telt testalkatig mindegy. Közepes mell (Kézben kényelmesen elfér), jó fenék, szép mosoly, ápolt fogak. Sminkkel kapcsolatban az sem baj ha természetes, az sem baj ha szereti a sminket. Van pár dolog ami még számomra fontos, ilyen az hogy legyen teljesen szőrtelen (Kéz, láb is), ne legyen rajta sem piercing, sem pedig semmilyen orrgyűrű és hasonlók, és ne cigizzen (ez az egyik legfontosabb).

De hogy ne csak a külsőről beszéljünk:

Legyen pozitív, életvidám, ne legyen rosszindulatú, és úgy alapjában véve legyen egy kedves természetű, nőies hölgy.

Nyilván ez csak egy ideál, ez nem azt jelenti hogy akinek már például fekete a haja az offos.

23/F

2021. szept. 6. 10:04
 8/9 anonim válasza:
Nekem az ázsiai pasik tetszenek
2021. szept. 6. 19:19
 9/9 anonim válasza:

nekem a magas, ízlésesen izmos, mély hangú, barna hajú, egészséges pasik az ideáljaim persze nagy farokkal

ami a személyiségét illeti legyen kedves, mosolygós, csak engem imádjon rajongásig, hordozzon a tenyerén, legyen gazdag, művelt és soha de soha ne balhézzon

ilyen a tökéletes faszi, ha van ilyen jelentkezzen xD

2021. szept. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!