Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Egyáltalán van itt értelme...

Egyáltalán van itt értelme kiírni bármit is?

Figyelt kérdés

2021. szept. 1. 23:14
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Nincs, és csam 40-es pasik irkalnak pervezsegeket.
2021. szept. 1. 23:45
 12/25 anonim válasza:
Csak* Bocsi
2021. szept. 1. 23:46
 13/25 A kérdező kommentje:

29 éves vagyok de már a temetésemen gondolkozom.

Feltétlenül kell koporsó? Inkább szövetbe tekertetném a testem aztán egyenesen bele a gödörbe.

2021. szept. 1. 23:49
 14/25 anonim válasza:
Ne mondj már ilyen butaságot kedves kérdező! Persze, hogy kell koporsó. Bár nem olcsó mulatság, de lehet felvenni szabad felhasználású személyi kölcsönt. Ráadásul ha úgy is meghalsz, nem is kell visszafizetned. Szóval...tessék igényesnek lenni! Nézz át néha a humor kategóriába, illetve a szexualitásba (ami néha gyakorlat szintén a humor kategória, csak 18+), aztán arra találhatsz felvidító dolgokat, esetleg érdekes embereket. Néha elég, ha ráírsz egy számodra szimpatikus választ író válaszolóra. Én is volt, hogy így keveredtem kellemes beszélgetésekbe lányokkal itt. Tévhit, hogy ne lehetne itt normális embereket találni.
2021. szept. 1. 23:55
 15/25 A kérdező kommentje:
Ez egy bölcs meglátás Sajtos Rántott Karaj barátom :)
2021. szept. 1. 23:59
 16/25 anonim válasza:
#13 ne foglalkozz rongyokkal,egyszerűbb ha elégetteted magad.
2021. szept. 2. 00:02
 17/25 anonim válasza:

Erős és bölcs Jedi vagy válaszoló és nagyon büszke vagyok rád! :D

Amúgy rutin meg az évek...6 év gyakorizás van má' mögöttem.

2021. szept. 2. 00:04
 18/25 anonim válasza:
*kérdező.... Már félreírok...
2021. szept. 2. 00:06
 19/25 A kérdező kommentje:

#16 naah.. egy kicsit perverz vagyok abból hogy láttam videókat arról hogy bomlanak le állati és emberi testek és szeretném ha a legyek belepetélnének az arcomba hogy később a kikelt lárvák megegyék a puhaszöveteket.

A szemgolyókat meg a bomlás során keletkező gázok kilökik a szemgödörből.

Ezért tettek az ókori Görögök aranyérméket a halottaik szemére.

Ebből csak nem akarok kimaradni, nem?

17: Köszönöm :) . Az erő legyen veled

2021. szept. 2. 00:10
 20/25 anonim válasza:
Nem feltétlen: válaszolnak mondjuk 9-emn, miből 2-en hasznos, a többi nem, éés egyre jobban ottmaradhat a provokáló, trágár koment, bejegyzés, kérdés is.
2021. szept. 2. 05:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!