Vannak itt olyan emberek akik mar régen nem találnak barátnőt maguknak és konkrétan depressziósak?
En mar régen ebben vagyok,de pár hete nem ismerkedem mar mert ennek semmi értelme.En azt javaslom aki régen nem ert el sikereket az adja fel inkább.Találj valami hobbit.Akármit!! meg ha legózol az is jobb mint olyan nők után bánkódni akik le se szarnak! En csúnyának érzem magam (mondta is pár kedves hölgy) és kövér is vagyok.Kellek valakinek? nem.Ma bele néztem a tükörbe és nem is vagyok csúnya!! Mind1-es visszautasitassal,vagy átveressél amit nőktől kaptam,mind jobban a szakadék szelere kerultem.Mar fizikai fájdalmat ereztem.Pedig én sose voltam válogatós.Csak annyit akartam,hogy a csaj legyen lélekben normális.Ne legyen,konkrétan rossz lelkű.De mind1...ra kellett jönnöm,hogy a nem esztétikus arcú és testű nők is ugyanolyan elutasítóak.Az elutasítás nem fajt úgy sosem mind az amikor kiderült,hogy hazudoznak.Eszmeletlen sok esetet fel tudnek sorolni.Volt olyan,hogy mondta,hogy senkinek sem kell,mindenki bantaja,stb.En megismernélek,en szeretni foglak mondtam en.Benne is volt az ismerkedésben,azután meg elkaptam,hogy mas pasikkal is beszélget.Oké nem volt a csajom,de amikor rá kérdeztem,hogy massal is beszelsz....azt mondta rá,hogy nem!!Csajok miert jo hazudni? bar csak arra gondolnék,hogy meg a kpacsolat elejen el megy.Tapasztalatból írom,hogy a nehezen meg szerzet nőben nem fogsz örömet lelni.El fog hagyni,vagy úgyis meg csal! Tisztelet a kivételnek ha van ilyen.Egy szo mint szaz egyedul is lehet jo az eleted.Talalni kell ki jo dolgokat.Nekem meg barátaim sincsennek.Tegye az össze a kezet akinek legalább azok vannak!
Aki továbbra is reménykedni akar csúnya fiúként,meg alacsonyként,meg kövérként stb abban,hogy lesz valakije az csak tegye továbbra is.Nekem volt egy határ.Ha a szazadik csaj is elhajt,akkor nem fogok menni a szaz egyedikhez!
Remélem valakinek ert ez valamit,hogy le írtam.Mielott valaki le incelezne meg ilyesmi en nem haragszom a csajokra.Meg az exemre se.11 eve volt,hogy megcsalt,de azota sincs senkije.Ha melettem nem volt jo es hajtotta a vere,hat tessek :D
Kommentben ti is leirhattok par sztorit,es ,hogy mi lesz szerintetek a jovoben veletek parkapcsolat teren.
A helyesirasert bocsi.
En nem olyan regen mondtam azt,hogy mostmar eleg a baratno keresesbol.Es azota jobban vagyok lelkileg.Remélem nem esem vissza.Ezzel a döntésemmel konkrétan végérvényesen alá írtam,hogy egyedül leszek!
En nem utalom vagy gyűlölöm a nőket.Vannak kedvesek meg aranyosak...de tisztes távolból ;P
Azért azt te is sejted, hogy messze nem vagy boldog. Se barátok, se pár, süt az írásodból a boldogtalanság.
Te tudod.
ma 12:55 Jobb nyomulni olyan nőkre aki a hátuknak a közepére se kellesz? Nem jobb!.Akkor inkább meg kell bekelni.
Az,hogy mindenkinek meg van a párja,az egy maszlag egy hazugság!!
9es viszont egy végtelen buta ember lehet, számára ismeretlen embereket már berak kategóriákba , és idegen szavakat használ erre.
Súlyos gondok lehetnek nála
Szerintem sok férfit csak kiválasztja a nője, ő meg örül mint majom a farkának hogy van barátnője.
Az emberek hibába esnek.Egy autót több körültekintéssel vesznek meg....de ezt is tanítani kellene, rossz ez mindenkinek...tanítani kellene már kiskorunkban...nem a sok felesleges tantárgyat oktatni.
Ha már megbékéltél, miért az a kérdés, hogy van-e még itt olyan aki depressziós? Egyébként szánalmas az egész. Tudatában vagy a saját problémádnak, mégsem akarsz tenni ellene. Tudsz kommunikálni nőkkel és meg is kaptad tőlük a választ, hogy főleg a külsőd miatt vagy sikertelen. Ha nem érdekel, hogy mások igénytelennek tartanak, az a te bajod, nem mások hibája! Fogyj le, alakítsd magad elfogadható külsejűre! Milyen jogon várnád el bárkitől is, hogy olyannal legyen akihez nem vonzódik??
Te még szerencsésebb helyzetben vagy, mert ezeken tudsz változtatni. Van akinek a külsejével nincs gond, a fejében annál nagyobb, mindenféle gátlások és komplexusok, ezeket sokkal nehezebb levetkőzni mint eljárni edzeni vagy elmenni fodrászhoz. Ez amit eddig tudunk rólad: igénytelen saját magára és a környezetére, akaratgyenge, hisztis kisgyerek.
Megérdemled hogy itt tartasz. Béke veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!