Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki velem tartana egy...

Valaki velem tartana egy ilyen challengeben?

Figyelt kérdés

Egy hèt szàmítògèp, mobilozàs nèlkül. Illetve kizàrolagosan munkaügyben, akinek munkàja/èlete ezt

megengedi. Lefekvès elött màr semmikèpp, de napközben sem, se massenger, se semmi. (ebben segít az èrtesítèsek kikapcsolàsa)

Èn egyszer màr pròbàltam, most is elkezdtem kèt napja. Olvasàssal alszok el, teàt szürcsölök, sètàlok, munkàmat vègzem ugyanùgy. Arra lettem figyelmes,

hogy egyre kipihentebb vagyok, gyerekkori èrzelmek törnek elö bennem ùjra, figyelmes vagyok a környezetre stb.

Azokat hívom erre, akik ezt tehernek

èrzik, hogy “kettos èletet” èlnek, s àllandòan fàradtak. A hèt vègèn szívesen megosztanàm tapasztalataim, cserèlhetnènk egymàssal beszàmolòt.

(2 . napban jàrok, de szívesen megnyùjtom 9 napra, èn nagyon èlvezem, hogy a lelkemnek van ideje feldolgozni a napi dolgokat.)

U.i; a lènyeg a valòs èletben valò rèszvètel, reflekciò, nem valaminek az èrtelmetlen megvonàsa- ezt csak így lehet “kibírni”)

Üdv,

2021. aug. 24. 20:43
 1/6 anonim válasza:

Elalvás előtt ne igyál teát, mert egész éjszaka ki fogsz mászkálni klotyóra, vagy bepisilsz az ágyba.

A többi része rendben van, csak azt nem vágom, mit keres ez a Szerelem topikban...

2021. aug. 24. 20:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a gyakorikerdeseken mindenki nagyon okos, de inkabb azok irjanak, akiket ez erdekel.

(nem lefekveskor iszok teat, es a szerelem topik veletlenszeru valasztas volt, csak ugy, de az eletbe ujra bele lehet szeretni.)

2021. aug. 24. 20:58
 3/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az elképzelésed. Csak én konkrétan csak a neten tartom a kapcsolatot másokkal. Facebook csoportokat vezetek. De nagyon király lenne. Kíváncsi vagyok, hogy mit tapasztalsz. :) Amúgy a magány és a munkanélküliség miatt totál gépfüggő lettem. Konkrétan másból sem áll a napom.
2021. aug. 24. 21:23
 4/6 anonim válasza:

És ezt a kérdést most a már két napja tartó challenge közben irtad ki, és gondolom közben majd rá rá nézel még, milyen válaszok jöttek.

Ez munkaügy?

2021. aug. 25. 06:17
 5/6 anonim válasza:
Én már próbáltam. Igaza van. Én is sokkal nyugisabban éreztem magam.
2021. aug. 25. 06:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem munkaugy. Magan. Irok este(lefekves elott ket oraval) besZamolot roviden.
2021. aug. 25. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!