Valaki velem tartana egy ilyen challengeben?
Egy hèt szàmítògèp, mobilozàs nèlkül. Illetve kizàrolagosan munkaügyben, akinek munkàja/èlete ezt
megengedi. Lefekvès elött màr semmikèpp, de napközben sem, se massenger, se semmi. (ebben segít az èrtesítèsek kikapcsolàsa)
Èn egyszer màr pròbàltam, most is elkezdtem kèt napja. Olvasàssal alszok el, teàt szürcsölök, sètàlok, munkàmat vègzem ugyanùgy. Arra lettem figyelmes,
hogy egyre kipihentebb vagyok, gyerekkori èrzelmek törnek elö bennem ùjra, figyelmes vagyok a környezetre stb.
Azokat hívom erre, akik ezt tehernek
èrzik, hogy “kettos èletet” èlnek, s àllandòan fàradtak. A hèt vègèn szívesen megosztanàm tapasztalataim, cserèlhetnènk egymàssal beszàmolòt.
(2 . napban jàrok, de szívesen megnyùjtom 9 napra, èn nagyon èlvezem, hogy a lelkemnek van ideje feldolgozni a napi dolgokat.)
U.i; a lènyeg a valòs èletben valò rèszvètel, reflekciò, nem valaminek az èrtelmetlen megvonàsa- ezt csak így lehet “kibírni”)
Üdv,
Elalvás előtt ne igyál teát, mert egész éjszaka ki fogsz mászkálni klotyóra, vagy bepisilsz az ágyba.
A többi része rendben van, csak azt nem vágom, mit keres ez a Szerelem topikban...
Tudom, hogy a gyakorikerdeseken mindenki nagyon okos, de inkabb azok irjanak, akiket ez erdekel.
(nem lefekveskor iszok teat, es a szerelem topik veletlenszeru valasztas volt, csak ugy, de az eletbe ujra bele lehet szeretni.)
És ezt a kérdést most a már két napja tartó challenge közben irtad ki, és gondolom közben majd rá rá nézel még, milyen válaszok jöttek.
Ez munkaügy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!