Hosszúhajú kérdése:
Letöltöttem egy programot, hogy aki nem követ instán azt ne kövessem. ezt írja ki: challenge require ?
Figyelt kérdés
túl sok embert követtem az instán. letöltöttem egy programot hogy kikövessek egy halom embert. followers-unfollowers. ment is egy darabig. aztán nem hagyta, ezt a szöveget írta: challenge require az angol kifejezésektől meg egyébként is agyrémet kapok, de ez meg mit jelent, mit ért alatta? oké, kihívás szükséges, de ez meg mit jelent? mit csináljak?2021. aug. 11. 23:14
1/4 anonim válasza:
Ellenőrizni akarja ember vagy-e, vagy pedig egy nem engedélyezett, külső program (ami jelen esetben igaz).
Használd normálisan az appon keresztül egy ideig aztán majd feloldja a webes tiltást.
2/4 A kérdező kommentje:
éééértem! ez egy tiltás. akkor hagyom az okosomon ezt az alkalmazást és instázom mint egy ember, aztán pár nap múlva újrapróbálom, gondolom ez így akkor korrekt...?
2021. aug. 12. 00:21
3/4 anonim válasza:
Az fel sem merült benned hogy talán azokat kellene követned akik érdekelnek? :D
4/4 A kérdező kommentje:
fél éve először regisztráltam az instára. eleinte olyan rácsodálkozással néztem - 45 vagyok - hogy mindent akartam, csak az utazási oldalakból vagy százat... az marad is. de mindent bekövettem amit belájkoltam.
2021. aug. 12. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!