Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek nincs kedve segíteni...

Valakinek nincs kedve segíteni nekem? (Ilyen pszichológiai szempontból.)

Figyelt kérdés

Mondjuk, aki pszichológusnak tanul, vagy az akart lenni, csak nem voltak elég jók az eredményei, hogy felvegyék. Vagy akart volna az lenni, de nem jött össze más okok miatt, de ha nincs jelentkező akkor egy kedves ember esetleg, aki segítene? Szükségem lenne segítségre mindenképpen, de itthon ebből úgy se lenne semmi, ha mondanám, hogy kéne. Vagy nem lennék elég komolyan véve, vagy apa azt mondja hülye vagyok. Meg, hogy nem viszlek el, mert benzin költség, meg drága is maga a szolgáltatás. Szóval, tőlük inkább ezt nem kérdezem meg, hogy elmegyünk-e pszichológushoz vagy kinezielógushoz. Régen jártam kinezielógushoz és szeretem is menni, de abba maradt. Megint akartam menni így évközbe, de már nem vállal el ilyen külön beszélgetéseket csak csoportosokat. És igyen kéne segítség, tudom bunkó, de most ez én részemről bunkó, ezért elnézést kérek. Sokszor úgy érzem, hogy nekem az egész életem alatt folyamatosan szükségem lenne a segítségre, de igazából tudom, hogy csak az számítana, ha egyedül győzném le a próblémáim, de valahogy szükségem van a segítségre. Így tanév vége fele, legyőztem nagyából, vagy csak felszínesen, de úgy láttom kezdek vissza esni. És igazából nem akarok vissza esni, de nagyon sok próblémával nem tudok megküzdeni. Tudom szemétség ezt kérni, de légyszíves valaki segítsen. És, ha lehet valaki olyan légyszi, aki lány. Velük könnyebben tudnék beszélni. És idősebb nálam, tehát olyan 18-25 év körüli. Bocsi, tényleg, hogy ilyen követelős, válogatósan viselkedem. És e-maillen akarok beszélni, ha megoldható.

16/lány

2021. aug. 21. 09:40
 1/10 anonim válasza:

Szia!

Én szívesen segítenék, de előtte tudnánk pár sort priviben beszélgetni? :)

Érdekelne a problémád jellege, hogy biztosan segíteni tudjak

2021. aug. 21. 10:38
 2/10 anonim válasza:
Ha pánikbetegség akkor írhatsz! :) Abban van tapasztalatom és a leküzdésében is.
2021. aug. 21. 11:05
 3/10 anonim válasza:
Bár nem vagyok pszichológus, de azt mondják, hogy jó vagyok ebben. Szóval ha gondolod, meséld el a problémáid és megpróbálhatok segíteni.
2021. aug. 21. 11:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek, aki felajánlotta a segítségét!
2021. aug. 21. 12:09
 5/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de 25 alatti nő, aki kompetens a területen, az fehér holló, ha nem lehetetlen. 25 évesen még gyerek, és abból semmi jó nem születik, hogy gyerekek megbeszélnek valamit.
2021. aug. 21. 12:18
 6/10 A kérdező kommentje:
5-ös Nem haragszok, már átgondoltam, hogy lehet, hogy kicsit szűkösre írtam a kort, csak elfelejtettem változtatni közbe rajta, de kéne igen. Meg lehet, hogy igazad van, hogy lehet nem túl jó ötlet fiatalokkal megbeszélni a próblémát, de félek, hogy az idősebbek nem értik, mert ők már régebben voltak diákok, és nem az a korosztály, meg akkor nyilván másabb volt.
2021. aug. 21. 14:37
 7/10 anonim válasza:

5os vagyok

Szerintem irreleváns, főleg ha valaki olyanról van szó aki ért hozzá, hogy mikor volt diák :)

Amúgy ha gondolod, szívesen adok tanácsot itt priviben.

2021. aug. 21. 16:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki felajánlotta a segítséget, de rájöttem, hogy ezek nem akkora méretű próblémák, hogy másoktól kérjek segítséget. Egyedül kell leküzdenem. Bocsi, hogy csak így mondom. Csak ezek olyan szintű hülyeségek, amik kiteszik a próblémáimat, hogy valószínűleg erre senki sem kíváncsi vagy, azt mondanák, hogy ez nem igazi próbléma. Mondjuk néha, ha nagyon bekebelez a próbléma, akkor annak a következményei szerintem már valós próbléma, de mindegy. Mert ez csak ritkán fordult elő. Meg, ha nagyon nagy baj lenne szólok megint. De azért itthon, megpróbálom felhozni az ötletet, hogy menjünk el pszichológushoz vagy kinezielógushoz. De köszönöm mindenkinek, aki felajánlotta a segítségét, annak is aki privátban írt.
2021. aug. 21. 19:06
 9/10 anonim válasza:
Szia! A problémádra megoldásként eszembe jutottak az online pszichológiai rendelések. Ritkán de találni tb alapút, ami ingyenes. Ezeknek a keresését csak ajánlani tudom Neked, remélem segít:)
2021. aug. 22. 23:15
 10/10 anonim válasza:

Szia! Ha aktuális még, nekem is írhatsz! Szívesen segítek amiben tudok! Ha gondolod írj bátran :)

Tomi

2021. aug. 27. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!