Érdekelne valakit egy Wattpados tesztolvasó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mivel már rengeteg a platformon megírt könyvön túlvagyok, és mivel nincsen ötletem egy saját könyvhöz, így hát gondoltam, szívesen vállalnék néhány tesztolvasást Wattpadon! Ez pontosan miből állna? Ha van egy történeted amelyet már megírtál, de nem vagy benne biztos, hogy publikálnod kellene, esetleg a könyved egy fejezetével érzel hasonlóképp elküldheted nekem tesztolvasásra (a részleteket természetesen privátban megbeszéljük ha van rá igény) mindössze annyit tennék, hogy elvolvasom az adott sztorit vagyfejezetet, igyekszem kijavítani a helyesírási hibákat, elmondom mennyire értelmezhető, ha szeretnéd esetleg néhány átírási javaslatot is küldök a nehezen értelmezhető, zavarosabb részekhez. Megígérem, sosem leszek bunkó, viszont mindenképpen őszinte maradok veled! Mindezt miért teszem? Mert túlságosan unatkozom és szívesen segítenék főleg kezdő íróknak, régebben ugyanis én is írtam jópár (sajnos befejezetlen) regényt! Ha szeretnéd, hogy a tesztolvasód legyek, mindössze annyi a dolgod, hogy leírod itt kommentben a wattpad nevedet, én pedig ezután amilyen gyorsan csak tudom, felveszem veled a kapcsolatot! 18 éves lány vagyok egyébként.2021. aug. 6. 19:36
1/6 anonim válasza:
Engem érdekelne. HYFIDS néven megtalálsz
2021. aug. 6. 20:08
2/6 anonim válasza:
Ha ez érvényes úgy hogy évente jó egy fejezeten túl vagyok.. nagyon lassan írok. :D
2021. aug. 7. 04:51
3/6 anonim válasza:
Fanfictionokat is elolvasol?
2021. aug. 8. 20:23
4/6 anonim válasza:
Kedves utolsó, ha megmondod milyen fanfict arra énis vállalkozok. Amennyiben általam kedvelt fandom. Előtted levő voltam.
Ui.: Ha vica versa is érdekel a nagyon lassan haladóm nekem is fanfict. :)
2021. aug. 9. 04:36
5/6 anonim válasza:
Inkább oszd meg, hogy te miket írtál. Nagyon kíváncsi vagyok, olvasni meg imádok :)
2021. aug. 9. 23:41
6/6 anonim válasza:
Szia! Ha még áll a ajánlat, engem érdekelne.
Egy Harry Potter fanfictről lenne szó. Bexifan1 néven megtalálsz.
2021. aug. 12. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!