Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Anotalk-on ennek mi az oka?

Anotalk-on ennek mi az oka?

Figyelt kérdés

Beszélgettem valakivel, egész jól elvoltunk majd egyszer csak hiába írtam, nem jelent meg a szövegbuborék és ő sem írt.

Nem írta ki hogy vége lenne a beszélgetésnek. Még most is azt írja: "A partnered éppen ír"

2021. júl. 26. 22:15
 1/6 anonim válasza:
Elaludt
2021. júl. 26. 22:16
 2/6 A kérdező kommentje:

De amit én írok az sem jelenik meg.

Végre találtam egy értelmes embert, erre ez történik...

2021. júl. 26. 22:17
 3/6 Syra válasza:
Van mikor csak úgy kidobja az embert vagy véletlenül ráfrissít a másik fél, de olyannal még nem találkoztam, hogy egy beszélgetés "beragad". Én is most készülök felmenni Anotalkra (már évek óta felnézek alkalomadtán, de még mindig vannak itt emberek, akiknek sikerül meglepniük) szóval bár nem a kérdéshez kapcsolódik, de ha gondolod kedves kérdező dobj meg egy priváttal (mondjuk benne egy jeligével) és találjuk meg egymást az oldalon. Persze csak akkor, ha még fent vagy és van kedved hozzá.
2021. júl. 26. 22:23
 4/6 anonim válasza:
Én is értelmes vagyok, írj :)
2021. júl. 26. 22:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi... Még így is? :D
2021. júl. 26. 22:33
 6/6 anonim válasza:
Valami rossz gombot nyomtál meg, próbáld újra, úgyis ugyanaz a 4-5 gyépés van ott nonstop
2021. júl. 26. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!