Anotalkos beszélgetőpartneremet keresem akivel ma hajnalban beszéltem! Magadra ismersz? :)
A sztori: jól elbeszélgettünk, mindketten 27 évesek voltunk de sajnos nem akart átmenni máshová az illető mert félt a férfi-nő barátság miatt.
Pedig vagy 2 órán keresztül próbáltam győzködni, hogy próbáljuk meg. De talán fél 4körül már tényleg aludni kellett menni :/ Pedig ha napközben lett volna talán meggyőzöm, ott sok időm lett volna.
Az volt a probléma hpgy túlságosan is egy hullámhosszon voltunk.
Már ez is probléma manapság :( Nekem meg hiányzik emiatt.
Jajj, az AnoTalk veszélyes hely.
Mellesleg lehet, hogy azért nem akarta megadni a facebok és/vagy egyéb elérhetőségét, mert hazudott valamiben, ami gyorsan kiderülne. Én is voltam 14, 20, meg 30 éves férfi is, pedig 20 éves lány vagyok. :D
Valószínű, hogy sosem találod meg, sajnálom :(
Hány barátot veszítettem el ín is így :(
Köszi, de biztos jó kort mondott mert nagyon ki lehetett következtetni :D Inkább ő nem hite el az én koromat. Tényleg az a probléma sajnos amit írtam.
Én is szoktam mindenféle kort írni, néha nőnek adom ki magam :D Vicces reakciók születnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!