Anotalkon a sok csitri miért lép ki állandóan a beszélgetésből?
Fiú vagyok, és lányokkal szoktam beszélgetni.
Szóval megy nagyban a beszélgetés, és akkor egyszer csak lent megjelenik az a felirat, hogy "Várakozás a chatpartner újracsatlakozására". Ezt folyamatosan kijelzi, majd kb. 20-30 másodperc után magától egyszer csak véget ér a beszélgetés.
Nem, nem lépnek ki, mert ha valóban kilépnének, akkor ezt a szöveget nem írná ki, hanem abban a pillanatban megszűnne a beszélgetés, ha rányom a kilépés gombra, de itt nem ez történik.
Szóval mégis mi ez az egész? Rengetegszer estem már ebbe bele, nem azt mondom, hogy mindig ez történik, de azért elég sokszor, különben nem írnám ki ezt a kérdést.
Másoknál is előfordul ez, aki használja az oldalt?
Én meg lány vagyok, ritkán használtam. Ha beszélgettem valakivel aki tényleg normális volt, akkoris megtörtént a következő:
Visszaírtam, tehát válaszoltam. De az istennek se küldte el, pedig többször is írtam. Aztán magától kidobott a chat. 🤷🏻♀️
Igen, ilyen nagy ritkán nekem is elő szokott fordulni. De nem hinném, hogy szinte minden beszélgetőpartnernél ugyanez lenne a hiba...
Mondjuk annyi biztos, hogy az oldal nem túl stabil.
Szia!
Az a helyzet, hogy az oldal is eléggé bugos, meg az emberek nagyrésze is bugos sajnos!
Nagyon nehéz olyan embert találni, akivel jól el lehet beszélgetni, mert a tapasztalataim szerint a legtöbben csak egy-két szavas válaszokat adnak.
A másik, pedig hogy soha nem tudni, hogy ki adja ki magát kinek, mert egy anonim beszélgetős oldal, ezért bárki lehet bármilyen nemű!
A kéket szoktam használni.
A barnán is voltam valamikor egy nagyon keveset, na az még a simánál is katasztrofálisabb. :D
Hát igen, eleve ez egy anonim oldal, bárki kiadhatja magát bárkinek, már kb. 4 éve ismerem az oldalt, szóval eléggé kitapasztaltam már. :D
Tény, hogy vannak normálisak is, de tényleg nagyon kevesen, meg az lehet, hogy normálisnak tűnik az illető, közülük is sokan csak 1-2 szavas válaszokat adnak, hiába tudnak a vesszővel is helyesen bánni.
Köszönöm szépen, ez végülis logikus magyarázat lehet rá. :D
Rejtély megoldva :D
Én is 2017 óta ismerem az oldalt.
Először nagyon szomorú voltam, amikor megadtam egy másik elérhetőségemet egy ott megismert embernek, és ő pedig nem keresett engem.
Akkor még nem voltam jártas az internetes ismerkedés terén.
Szívesen. Viszont vigyázz, a legtöbb magát csajnak kiadó az valójában csak szórakozó hülyegyerek/meleg. Sose adj meg rendes elérhetőséget egyből, bár szerintem ezt már 4 év használat után tudod. :)
7.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!