Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lennél az írótársam egy...

Lennél az írótársam egy erotikus történet megírásában?

Figyelt kérdés

Női írótársat keresek egy (vagy több) erotikus történet írásához. NEM szexchat, NEM szerepjáték, hanem közös írás a cél, majd a történet publikálása ilyen témájú weboldalon.

Én magam 22 éves srác vagyok.

2021. júl. 20. 20:48
 1/8 anonim válasza:

De miért pont nőt keresel? Egy férfi tapasztalattal is lehet legalább olyan jó írótárs. Ennyit arról, hogy nem szexchat.

Ez burkolt szexchat xD

2021. júl. 20. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:

A férfi tapasztalat nálam is megvan, írtam már több történetet is, de most pl. egyes részeket női szemszögből mutatnék be, ehhez kellene elsősorban a női írótárs. Mint írtam, NEM szexchat!

Amúgy meg nem tudom, mi értelme egy ilyen választ ideírni...

2021. júl. 20. 20:58
 3/8 anonim válasza:
Szia. Én szívesen olvasnék egy ilyen történetet. Esetleg küldesz at?
2021. júl. 20. 21:32
 4/8 anonim válasza:
Én is szívesen olvasnék
2021. júl. 20. 21:36
 5/8 anonim válasza:
Azon kívül, hogy erotikus, pontosan mit lehet még tudni erről a történetről?
2021. júl. 20. 21:48
 6/8 anonim válasza:

Szívesen segítenék, de előtte beleolvasnék a munkádba, hogy egyáltalán hasonló-e a stílusunk

Ha időd engedi, küldj egy részletet kérlek :)

2021. júl. 20. 21:52
 7/8 anonim válasza:
Én nem tudok ebben segíteni, de szívesen elolvasnám a végeredményt és az előző történeteidet is. Feltöltötted őket már valahová?
2021. júl. 20. 22:37
 8/8 anonim válasza:
Én úgy vettem észre hogy az ilyen közös munka mindkét író jellegzetességeit összekavarja és nem felerősíti. Egy férfi nem tudja magát beleélni egy női szerepbe és fordítva hisz annyira különbözőek vagyunk, ennek példájára egy gyöngyszem: "Mindkettő mást akar, a férfi a nőt, a nő a férfit!" Egyszerűbb ha valakivel ötleteltek egy-egy vázlatos fantáziáról és utána ki-ki megírja a maga változatát. Hidd el két külön történetet fogsz olvasni, viszont ötleteket tudtok adni ezáltal egymásnak és akár együtt is megjelentethetitek a két elkészült művet. A legtöbb oldalon lehet ezeket komentelni, a torte-net.hu pontozni is, és meglátjátok ki kap több szavazatot.
2021. júl. 21. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!