A gyk-s férfiak miért nem tudják, hogy ha privit írnak, akkor kérdezni is illik?
Egyet értek a kérdezővel.
Én is kaptam sok privátot, de szinte 1-2 levél után elfelejtenek kérdezni, csak közölnek. Mindig rajtam múlt, hogy tovább gördült e beszélgetés.
Mikor meg rákérdezem, hogy miért csak én érdeklődőm, akkor az a válasz, hogy én annyira jó témákat dobok fel...
Az élő társalgás nyilván más. Ha a férfi nem kérdez a randin, én úgy veszem, hogy nem érdeklem (így is van), onnantól lezárok, történet vége.
Itt trükösebb, hiszen honnan tudnánk, hogy érdeklődünk-e egymás iránt, ha sokszor még azt sem tudjuk, hogy a másik hány éves és hol lakik, pedig ezek azért fontos infók.
Ezért az írásos (itteni) kommunikációban különösen fontos, hogy a férfi kérdezzen és ha nem kap választ, az sajnos egyértelmű elutasítás. Felteszem az 1-2 szavas válaszok is. De ha a nő hamar válaszol, mondhatni készségesen, akkor ilyen esetben érdemes lenne kutatni vmi értelmes kérdés után, ami BÁRMI LEHET.
Sajnos el kell menni egyik irányba, ha nem jön be, akkor másik irányba, stb. Engem kb. BÁRMI érdekel. Oké, bevallom, műszaki dolgok nem, mert nem értem, de pl. a szerelés nagyon. :) Tehát tőlem azt is mondhatja valaki, hogy egész hétvégén szereltem. Na itt a férfiak nem folytatják. Nyugodtan írja le, hogy mit és én meg fogom kérdezni, hogy miért, mi baja volt, hogyan próbálta / tudta megjavítani, stb. Na de máris ott tartunk, hogy ÉN kérdezek... :))
#23!
Most már látom, hogy te valamilyen tini sorozatból tanultad ezt témát. Hiába adja a végszót a pasi, de ragaszkodsz ahhoz, hogy kérdezzen. Te pedig lányként nem vagy erre hajlandó, mert milyen az már...
Ez pedig játszmázás. Az ilyeneket jobb elkerülni.
24# Szerintem nagyon félreértetted a kérdezőt. Én nőként elvárom a kérdéseket. Ha nincs kérdés akkor nincs érdeklődés. Viszont én sokat és szívesen kérdezek a beszélgető partneremtől, engem kb minden érdekel. :)
De egy férfinek kell(ene) udvarolnia, én maradnék az alap szerepeknél, ha nem baj. A nő pedig kedvesen adja alá a lovat. :)
#25!
"Ha nincs kérdés akkor nincs érdeklődés."
Bocs, de szerintem ez tipikus buta liba érvelés.
Ha írok valakinek, már az is az érdeklődés jele. Ha bedobok több témát és egyikre sincs reakció, akkor minek erőlködjek?
Ha te nem mondasz magatól és magadról semmit sem, mert te nőként elvárod, hogy kérdezzenek, akkor csak tessék-lássék kérdéseket lehet feltenni.
#27!
Mert rájöttél, hogy férfi vagyok? :D
24
Igen. Tini sorozatokból tanulom az életet. Kár, h nincs tévém. 🤣🤣🤣
28#
1. Férfinek éppen nem neveznélek.
2. A libák közt nincs hímnemű?
Taníts még, mester!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!