Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit NEM illik kérdezni egy lánytól egy randin?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérnék.2016. jún. 25. 23:03
1/8 anonim válasza:
Volt barát, súlya, esetleg ha a szülei elváltak stb.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ne kérdezd meg, hogy volt-e eddig barátja, és sorolja felőket :D Mert ezt nem az első randin kell megbeszélni
3/8 anonim válasza:
Szerintem ne kérdezd meg, hogy volt-e eddig barátja, és sorolja felőket :D Mert ezt nem az első randin kell megbeszélni És ne nagyon beszéljetek olyanokról, ami inkább fiúkat érdekel, hagyjátok az EB-t, stb.
4/8 zóna_pocok válasza:
Hany baratja volt, hany fiuval fekudt le eddig, sulyaval kapcsolatban se nagyon kene (kiveve ha gyur mert azok sosem titkoljak meg nem kenyesek ra :D).
5/8 anonim válasza:
előző pasikról,szexről(bár ha fiatal nagyon,jobb esetben erről amúgy sem sokat tudna mondani :D),súlyáról,anyagi helyzetről stb,tehát ilyen kényes témákról ne....
6/8 anonim válasza:
Szerintem ne kérdezd meg, hogy volt-e eddig barátja, és sorolja felőket :D Mert ezt nem az első randin kell megbeszélni
8/8 anonim válasza:
Igazából nincs olyan, amit ne lehetne, ha a társalgás gördülékeny, nem feszeng semelyik fél sem, jó a hangulat.
A lényeg hogy spontán jöjjenek a kérdések (2 nevetés között pl), ne ilyen kikérdezés-féleség legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!