Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek lenne kedve ide...

Valakinek lenne kedve ide eljönni? :D (link)

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem annyira jó ötlet, úgy elmennék valakivel, de az barátaimat nem hiszem hogy rá tudnám venni :P

2021. jún. 9. 22:15
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Nanana. Az igazi fèrfi szereti a macskákat. Előbb találsz úgy barátnőd, mintha macsóskodsz.
2021. jún. 12. 08:33
 22/25 A kérdező kommentje:
Vicces amúgy, mert a mostani barátnőmmel is a cicaimádat köt össze :D Sztem nem bzis ha egy srác szereti a macskákat, amióta az eszemet tudom, nálunk mindig voltak cicák.
2021. jún. 12. 09:30
 23/25 anonim válasza:

Èn nem tudnèk úgy elkèpzelni egy párkapcsolatot, hogy a pasim ne szeresse a cicákat. 20/l de szerencsère szereti.

Te meg csak irigykedsz, hogy másnak van barátnője ès mèg cicája is :P

2021. jún. 12. 09:38
 24/25 A kérdező kommentje:
Catpower :D cicával lehet a legjobban csajozni amúgyis. Ha elfogadott lenne a macskasétáltatás, én tuti mindenhova cicával mennék (csak hát így, hogy ha meglátnák ezt, rám hívnák a PETAt, nem a legjobb ötlet) xd
2021. jún. 12. 09:43
 25/25 anonim válasza:

Èn szoktam sètáltatni a cicàmat. :D mondjuk csak a saját kertünkben, mert egy kis beszari ès mindentől megijed.

Ha egy gyanús alak azzal akarna felhívni a lakására, hogy akarom-e látni a cicát, èn vállalnám a kockázatot. >^.^<

2021. jún. 12. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!