Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek lenne kedve ide...

Valakinek lenne kedve ide eljönni? :D (link)

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem annyira jó ötlet, úgy elmennék valakivel, de az barátaimat nem hiszem hogy rá tudnám venni :P

2021. jún. 9. 22:15
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Jó ötlet, csak most nincs pénzem. Holnap állásinterjúzom, ha felvesznek, júliusban lesz.
2021. jún. 9. 22:30
 2/25 anonim válasza:

Valamikor szívesen elmennék, de kávézni csak azzal megyek, aki legalább kicsit szimpi és van miről beszélgetni, vagy szeretném megismerni.

Ha meg csak macskázni szeretnék, akkor azt meg tudom csinálni egyedül is.

2021. jún. 9. 22:44
 3/25 anonim válasza:
Persze, miért ne? Úgysincs állatkám, majd legalább ott kiélem magam. Feltéve persze, ha a cicák is úgy akarják.
2021. jún. 9. 23:59
 4/25 anonim válasza:
Azok milyen barátok akiket külön rávenni kell h kv közben cicát simogathasson?
2021. jún. 10. 04:43
 5/25 Noren1989 válasza:
Tisztàra mintha a Family Guy-ból vették volna az ötletet 🤔🤭😅
2021. jún. 10. 07:43
 6/25 anonim válasza:

Én voltam tetszetős hely. :D

A kaja, kávé finom. A macskák nem nagyon jönnek oda és felemelni őket stb. nem lehet. Én szívesen mennék, de augusztus előtt nem nagyon fogok feljutni Pestre.

2021. jún. 10. 08:13
 7/25 anonim válasza:
Na ilyenkor szar, hogy nem vagyok Pesti:D
2021. jún. 10. 09:24
 8/25 anonim válasza:

Jaj, de CUKIFALAT állatkák! Úgy emlékszem, hogy valamikor régen már voltam ilyen Cat Café-ba... :)

Ötletnek nagyon jó! De nem hiszem, hogy egy korosztály lennénk... hány éves vagy és milyen nemű Kérdező?

2021. jún. 10. 13:34
 9/25 A kérdező kommentje:

28 éves srác vagyok (szóval aki azért van itt hogy fiatal csajszival ismerkedjen azt el kell keserítsem :D)

Szégyen vagy nem szégyen de én imádom a macskákat, szóval bármivel szívesen elmegyek, de az is lehet, hogy rádumálom az egyik lányismerősömet. :P

Azok, akik már voltak ilyen helyen, nektek hogy tetszett? Kedvesek voltak a felszolgálok? Milyen érzésekkel jöttetek el?

2021. jún. 10. 13:47
 10/25 anonim válasza:
nincs is lány ismerősöd xddd
2021. jún. 10. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!