Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek összejönne velem?

Szerintetek összejönne velem?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel már januárt eleje óta beszélek,nagyon jól kijövünk,én jól érzem magamat az ő társaságában,ő az enyémben,neki volt egy kapcsolata ami kb. 1,5 hónappal ezelőtt ért véget,és mióta véget ért utána folyamatosan elkezdtem bókolni neki, és el szeretném majd hívni ,,randira" ahol csak ketten vagyunk,és nincsenek ott a barátai. Kérdeztem a lány barátait és nagyon jó fejnek tart,de csak barátként tekint rám,lenne esélyem így is,hogy most ő is én is más suliba megy és kollégiumban fog lakni,és alapból 40 km-re lakik tőlem. Szerintetek lenne így esélyem? ha először eljön velem ,,randira" akkor második vagy harmadik alkalomra szeretném megkérdezni,hogy összejönne velem.. normális válaszokat várok!!!
2021. jún. 4. 19:05
 1/7 anonim válasza:
Tedd meg a tőled telhetőt, akármi lesz a vége. Mindegy mit reagál rá, a lényeg hogy mindent megtettél, és tapasztalatod lett.
2021. jún. 4. 19:13
 2/7 anonim válasza:
Hááát... érdekes, maradjunk annyiban. Állítólag csak barátként tekint rád, de azért a bókjaidat nem utasítja el. Tipikus női viselkedés, sajnos. Hizlalják a májukat a bókokkal, de képtelenek megmondani, hogy "ne bókolj nekem, nem akarlak áltatni, nem vagy az esetem", vagy akármi. És ez szerintem genyóság. Ha tényleg csak barátként tekint rád, akkor ez a csaj csak áltat téged, és szóbeli kúrólájkokat gyűjtöget. Szerintem előbb próbáld megbeszélni vele, hogy ő mit gondol rólad, és ha azt mondja, hogy te csak barát vagy a számára, akkor azért a szemébe vágnám, hogy miért nem állította le a bókjaidat, holott a bókjaidból ő sejthette, hogy te mit szeretnél. Lesz hiszti, meg te leszel a szar, szemét alak, de ne ijedj meg, ez csak azt fogja jelezni, hogy ráléptél a tyúkszemére.
2021. jún. 4. 19:39
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 akkora puca nincs bennem,tudom,hogy rámehet a barátság,ha én megmondom,hogy többet érzek,de mondjuk múltkor mondtam neki,hogy mindennap bókolni fogok,és azt mondta,hogy azt megköszönné !!
2021. jún. 4. 20:23
 4/7 anonim válasza:
#3: Ha igazi barát lenne, akkor nem hülyítene téged, hanem megmondaná, hogy "ne bókolj, mert ez nem fér bele egy barátságba, én viszont csak barátként gondolok rád". Ő csak hizlalja a máját, te meg hagyod, hogy hülyének nézzen, és loholsz utána. Ha te többet akarsz tőle, az eleve nem lehet barátság, más kérdés, hogy ő esetleg csak egy kis udvari bolondot lát benned, akivel talán sosem fog összejönni. Ennek így semmi értelme, beszéld meg vele őszintén, hogy mit akar. Ha rámegy a "barátságotok", akkor rámegy, így viszont csak irtó nagyot fogsz koppanni. A 2-es voltam.
2021. jún. 4. 20:33
 5/7 A kérdező kommentje:

értem..végig gondolom a dolgot..

és KÖSZÖNÖM a válaszodat!!!

2021. jún. 4. 20:55
 6/7 A kérdező kommentje:
és hogy kérdezzem meg? mit kérdezzek? hogy te hogy tekintesz rám? pl. barát vagy stb..
2021. jún. 4. 21:01
 7/7 anonim válasza:
A folyamatos bókolással nem fogsz elérni semmit, legfeljebb azt, hogy ő kiröhög téged. Akár nyíltan meg is kérdezheted tőle, hogy hogyan tovább kettőtök között. Ha gerinces ember, akkor erre őszintén válaszolni fog, de készülj fel a sumákolásra. Ha csak mellébeszél, akkor jó eséllyel értelmetlen a további próbálkozásod. És ha azt mondja, hogy csak barát vagy neki, nyugodtan szembesítsd azzal, hogy egy barátságba nem fér bele az, hogy ő fogadja (sőt, elvárja) a bókokat. Ilyenkor szokott jönni terelésként a hisztizés, a vádaskodás, de bátran mondd el neki, hogy ha csak barátként tekintett rád, akkor nem hogy biztatnia kellett volna téged a bókolásra, hanem le kellett volna állítania. Néha nem árt a nőknek, ha egy kicsit visszavesznek az egójukból.
2021. jún. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!