Lányok! Ki jönne el velem nudista strandra? 22/L
Figyelt kérdés
Balatonberénybe vagy Délegyházára szeretnék menni, de egyik barátnőm sem akar eljönni velem :C olyan lányt keresek, aki eljönne velem (és nem is okoz gondot neki megszabadulni a ruháitól), max. 25-26 éves, és nem hoz magával fiút. :D Fiúk ne is írjanak, nem szeretnék fiúval menni semmiképpen.2021. máj. 24. 15:29
31/53 anonim válasza:
28. válaszoló, nem kéne, hogy alap legyen nálad, hogy olyan kérdésre válaszolsz, amiben a kérdező külön ki is emelte, hogy pasik ne írjanak.
2021. máj. 31. 15:55
32/53 anonim válasza:
#30 mondjuk a te nemedet se tudhatjuk biztosan.
2021. máj. 31. 17:13
33/53 anonim válasza:
én egyszer voltam,akkor volt ott egy lány aki végig engem nézett,majd odamentem és azóta nagyon jó barátok vagyunk,szóval egész jó lehetőségeket rejthet egy ilyen kiruccanás
2021. jún. 16. 00:11
34/53 anonim válasza:
Szia, sikerült valakivel elmenned?
2022. ápr. 17. 00:17
35/53 anonim válasza:
Szerintem senkivel
2022. ápr. 17. 12:40
36/53 A kérdező kommentje:
Tavaly sikerült igen, de keresek még embereket :)
2022. ápr. 18. 14:53
37/53 anonim válasza:
meséled el, milyen volt!
2022. ápr. 19. 11:39
38/53 anonim válasza:
Engem is érdekelne, milyen volt!
2022. ápr. 19. 21:55
39/53 anonim válasza:
Meséld el kérlek 22/l
2022. ápr. 20. 07:01
40/53 A kérdező kommentje:
Egy velem egyidős csajszi írt privátban, hogy ő jönne. Ismerkedtünk, beszélgettünk pár napot, aztán Pesten taliztunk, onnam együtt mentünk Délegyházára. Meglepően könnyen ment minden, igazából pár percig éreztük magunkat feszélyezve. A korosztályt tekintve is egész sok fiatal volt, persze voltak nagyon fiatalok is akik a szüleikkel voltak, de voltak huszonévesek is. Nem éreztük azt, hogy bámulnának bennünket, mindenki el volt foglalva a saját dolgával, így nem is igazán barátkoztunk senkivel, csak egymással ismerkedtünk tovább. Nagyon jó élmény volt, kár, hogy augusztus közepén mentünk, később már vagy nem értünk rá, vagy nem volt jó idő, pedig jó lett volna még menni. Idén is tervezek menni mindenképpen, lehet, hogy a lánnyal, lehet, hogy mással, de jó lenne :) és lehetőleg lánnyal, fiúval nem hinném, hogy menne, ne haragudjatok fiúk :C
2022. ápr. 20. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!