Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A nyáron nudista strandra...

A nyáron nudista strandra szeretnék menni. Kezdőknek tipp?

Figyelt kérdés
Esetleg hely?
2021. máj. 7. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Mit szeretnél milyen tippet adjunk? Elmész lerakod a cuccod, levetkőzöl, bekened magad naptejjel és ennyi. Nyomulni másokra, álló brével rohangálni, szexelni a normális helyeken tilos.
2021. máj. 7. 17:44
 2/5 anonim válasza:
73%

Én hivatalos helyeket ajánlanám (pl Balatonberény, Délegyháza, Szeged -Sziksóstófürdő) ott nincsenek kukkolók meg farokverők.

Amúgy semmi különös dolog nem kell hozzá, menj oda, telepedj le valahova, vetkőzz le és élvezd a strandolást. Kukkolni nem kukkolunk, maszturbálni nem ott maszturbálunk és kisgyerekek szemét se szúrjuk ki a merev farkunkkal - ha esetleg felállna, akkor vízbenmaradás vagy hasonfekvés a javasolt.

Ja és arra számíts, hogy nem csupa szexbombázó nő meg kigyúrt testű pasi jár ki, és nem is a tizenéves korosztály van többségben.

2021. máj. 7. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Válassz olyan naptejet, ami véd a magas UV ellen, de nem káros a vízi élővilágra.
2021. máj. 7. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Egy rakás nudi van, a legismertebbek fent vannak a neten. Tipp: jó alaposan, magas fényvédő faktorú krémmel kend be ott ahol korábban nem ért napfény. Nekem az első nudizásom után úgy leégett a hátsóm hogy 2 napig alig tudtam ráülni 😂
2021. máj. 7. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennék én is csak nincs kivel
2021. máj. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!